Займаючись промисловістю, будь вона легка або важка, кожен виробник стикається з проблемою вибору якісної конвеєрної стрічки, щоб вона на належному рівні прослужила жоден десяток років. Постачанням на ринок промисловості якісного продукту займається Крокус Промсервіс, який завдяки багаторічному досвіду заслужив кращу репутацію. Конвеєрна стрічка https://krokusopt.com.ua/ua/konveerna-strichka вибирається відповідно до умов, в яких вона буде використовуватися і прямого її призначення. Тим більше що вид конвеєрної стрічки повинен повністю відповідати продукту, який буде транспортуватися.

Критерії вибору конвеєрної стрічки

Видів конвеєрної стрічки існує декілька, і залежать вони від умов роботи і температурного режиму. Не менш важливу роль при виборі конвеєрн ої стріч ки гра ють умови, в яких конвеєрна стрічка буде працювати і поставлені перед нею завдання. Відштовхуючись від цих основних критеріїв необхідно якісно підбирати конвеєрну стрічку, яка буде індивідуально підходити Вашому підприємству.

Основн ий різновид стрічок залежить від матеріалу, з якого вона зроблена. Найбільш популярн і серед стрічок гумовотканинні, гумовотросові, полімерні і модульні. Зроблені з різних матеріалів, вони виконують різну роль на виробництві та підходять до температурних характеристик умов роботи підприємства.

Гумовотканинні конвеєрні стрічки виробники і представники промисловості використовують найчастіше. Такий вибір обумовлений універсальністю і багатофункціональністю. Дуже добре підходять для умов роботи будь-якої складності: починаючи від легкої і закінчуючи важкою промисловістю. Тим більше що Крокус Промсервіс досить відповідально підходить до виробництва конвеєрних стрічок і для довго тривалої експлуатації гумовотканинної стрічки виготовить її згідно з усіма заданими характеристиками. Таким чином продукт прослужить не один десяток років, за рахунок якісного матеріалу і механізму.

Згідно призначення конвеєрна стрічка також по діл яється на де кілька видів. У цій класифікації важливу роль відіграє температурні умови, в яких здійснюється транспортування промислових елементів.

Таким чином конвеєрна стрічка загального призначення є найбільш популярною в використанні виробниками. Призначена для транспортування сипучих і кускових елементів промисловості і температурний режим, який така стрічка може витримати варіюється від мінус сорока п'яти градусів Цельсія і до плюс шістдесяти градусів Цельсія.

Наступна за характеристиками конвеєрна стрічка має назву морозостійка і, очевидно, найголовніша особливість даного виду полягає в здатності не зраджувати свої характеристик при найбільш низьких температурах на виробництві. Також відмінно підходить для переміщення сипучих і кускових матеріалів.

Жаростійкий і теплостійка стрічки відрізняються від вищеперелічених здатністю транспортування гарячих вантажів і витримує температурні умови до двохсот градусів Цельсія. Виготовлена ​​з високоякісних матеріалів, така стрічка прослужить довго при правильних умовах експлуатації і коректно зазначених характеристиках замовником при виготовленні стрічки.

Тим більше що для кожного виду конвеєрної стрічки існують свої стандарти та ДСТУ, яким просто необхідно слідувати для безпеки виробництва легкої та важкої промисловості а також для дійсного довгої експлуатації на виробництві.

Крокус Промсервіс - кращий вибір для виготовлення стрічок

Крокус Промсервіс пропонує широкий асортимент товару: крім конвеєрних років пропонує плоскі ремені, які також необхідні для повноцінної роботи конвеєра і підприємства.

При цьому компанія забезпечує комфортне обслуговування замовників, менеджери мобільні в пересуванні для того, щоб оцінити всі фактори підприємства, для якого виготовляють конвеєрні стрічки. Питання, які, виникають у замовника можуть обговорюватися як по телефону, так і при особистій зустрічі, причому особиста зустріч куди ефективніше. Тобто, сервіс, який пропонує компанія найкращого рівня для достатньо комфортних умов праці.