• Головна
  • Став доларовим мільйонером: в Одеській області у незаконному збагаченні викрили ще одного воєнкома
12:35, 4 серпня 2023 р.

Став доларовим мільйонером: в Одеській області у незаконному збагаченні викрили ще одного воєнкома

Став доларовим мільйонером: в Одеській області у незаконному збагаченні викрили ще одного воєнкома

Днями в соціальних мережах з'явилася інформація, що депутат та воєнком з міста Южне – Єгор Смирнов – став доларовим мільйонером під час війни, та «пригрів» у ТЦК двох своїх соратників. Командування відреагувало на звинувачення військового комісара та відправило його та ще двох службовців на фронт.

Про це повідомили в Одеському ТЦК та СП.

Там заявили, що засуджують будь-які способи незаконного збагачення, зловживання посадовими повноваженнями та не дозволять прикривати подібні оборудки військовою службою.

"Реагуючи на суспільний резонанс і в рамках загальних заходів із вирівнювання бойового навантаження на особовий склад, всіх трьох вищезгаданих військовослужбовців роти охорони територіального центру комплектування та соціальної підтримки м. Южний переведено для подальшої служби в одну з бригад, що виконує завдання на передньому рубежі", - написали в Одеському ТЦК та СП у Фейсбуці.

Стосовно оприлюдненої інформації ініційовано перевірку правоохоронними органами за компетенцією. Державним бюро розслідування порушено кримінальне провадження.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...