• Головна
  • Говорили про зерновий коридор: очільник Одеської ОВА зустрівся з послами Словенії і Чехії в Україні, - ФОТО
15:40, 18 лютого 2023 р.
Надійне джерело

Говорили про зерновий коридор: очільник Одеської ОВА зустрівся з послами Словенії і Чехії в Україні, - ФОТО

Говорили про зерновий коридор: очільник Одеської ОВА зустрівся з послами Словенії і Чехії в Україні, - ФОТО

Максим Марченко зустрівся з міністром аграрної політики та продовольства України Миколою Сольським та послами Словенії і Чехії в Україні.

Про це очільник Одеської ОВА повідомив у своєму телеграмі.

Під час зустрічі Марченко та Сольський разом з послами говорили про ключову роль портів Одеси в забезпеченні продовольчої безпеки світу. Представники України наголосили, що для нормальної роботи зернового коридору необхідна міжнародна підтримка, оскільки росія умисно обмежує експорт українського продовольства.

"Оглянули судно, яке стоїть під завантаження у порту Чорноморська. На його борту планується доправити 25 тисяч тонн української пшениці в порт Момбаса для Республіки Кенія. Попри війну та всі труднощі, пов’язані з повномасштабним вторгненням, Україна і далі турбується про продовольчу безпеку світу. Ключову роль в цьому відіграють порти Одеської області. Але наша країна зараз потребує підтримки міжнародної спільноти та системних рішень у питанні саботажу роботи зернового коридору з боку російської сторони, яка умисно обмежує експорт українського продовольства. Об’єктивних причин для цього немає. Це частина їх гібридної війни", - пише Максим Марченко. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...