• Головна
  • В Одесі перші ОСББ отримають компенсацію за придбані електрогенератори
18:01, 1 лютого 2023 р.

В Одесі перші ОСББ отримають компенсацію за придбані електрогенератори

В Одесі перші ОСББ отримають компенсацію за придбані електрогенератори

В Одесі розпочався розподіл часткової компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для об'єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Про це повідомили у пресслужбі мерії.

Порядок розподілу компенсації було ухвалено на сесії 30.11.2022 року у складі Міської цільової програми цивільного захисту населення та територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на території м. Одеси на 2022-2026 роки (розділ IV).

Порядком передбачено, що часткову компенсацію відшкодування вартості електрогенераторів, закуплених у період воєнного стану, можуть отримати об'єднання співвласників багатоквартирних будинків трьох та більше поверхів, а також житлово-будівельні кооперативи.

Сума відшкодування не може перевищувати 70% від вартості електрогенератора, але не більше 100 тис. грн для одного учасника.

Для отримання компенсації учасники Програми подають на розгляд спеціальних комісій, створених районними адміністраціями Одеської міської ради, пакет документів. З переліком необхідних документів та вимогами до електрогенератора також можна ознайомитись у Порядку, опублікованому на офіційному сайті Одеської міськради.

Після розгляду пакета документів комісія складає протокол і направляє його до районної адміністрації, яка, в свою чергу, готує проєкт розпорядження Одеського міського голови щодо розподілу часткової компенсації вартості закупівлі електрогенераторів учасникам.

Так, першими одержувачами компенсації в Одесі стали 6 ОСББ Приморського району. Загальна сума компенсації становила 409 тисяч 300 гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...