Для самостійного створення сайту не потрібно особливих знань. Базово необхідний навик – прийнятний рівень володіння комп’ютером. По бюджету – це може не коштувати нічого, крім вашого часу. Нижче показані системи, за допомогою яких можна самому зробити собі сайт. Якщо часу у користувача не має, а володіння комп’ютером не на високому рівні, варто замовити створення сайту у професіональних веб-майстрів.

Найкоротший шлях до створення гарної веб-сторінки - використання конструкторів. Конструктори мають цілий ряд переваг, що значно спрощують процес. По-перше, вам нададуть хостинг в комплекті з движком. Платити за нього окремо і продовжувати не потрібно. По-друге, ви безкоштовно отримаєте домен третього рівня. По-третє, вам не доведеться вникати у всілякі технічні нюанси: адміністрування хостингу, робота з базами даних, оновлення скриптів.

Навіть при самих сумних вступних характеристики конкретної платформи ви отримаєте зазначений вище джентльменський набір. Виходячи з особистого досвіду рекомендуємо придивитися до флагманським конструкторам: uKit, Wix і uCoz. Ці системи дозволять гарантовано добитися хорошого результату, якщо їх правильно використовувати. Вони кращі в своєму роді. Кожен з них має свою цільову аудиторію і є ідеальним для вирішення підконтрольних його функціональності завдань. Ними можна користуватися безкоштовно. Так, з обмеженнями, але все ж. Що б спочатку отримати доступ до повного функціоналу краще переходити на платні тарифи. А на перших порах Free-версія виявиться оптимальним варіантом.

Наприклад, uKit – кращий конструктор для самостійного створення сайтів. Простий, в міру потужний, красивий і ефективний. Ніякого кодинга і складних налаштувань. Діловій людині – саме те. Дозволяє збирати яскраві сайти-візитки, портфоліо робіт, що продають лендінгем (одностраничники, посадочні сторінки), а також блоги та невеликі магазинчики. Інтерфейс адмінки приємний, інтуїтивно зрозумілий. Шаблони якісні і дуже легко налаштовуються. Функціоналу рівно стільки, скільки потрібно для успішного вирішення завдань, на які розрахований uKit. Для реклами (продажу) своїх послуг (товарів) движок підходить ідеально, володіючи при цьому низькою у своїй ніші вартістю. Весь функціонал побудований на основі візуального редактора і містить більше трьохсот класних тематичних шаблонів. Останні укомплектовані демо-даними, підправивши які можна отримати напівготовий сайт за 20 хвилин. Наповнення сторінок здійснює перетягуванням на них віджетів і тематичних блоків різного призначення