Думки про майбутній Новий Рік мають чудову властивість допомагати при хандрі. Передноворічна метушня, вогники, глінтвейн та какао, пряні пироги та, звичайно, цей приємний вибір подарунків для наших найулюбленіших людей. Новий Рік – гарний час для загадування бажань і закладання фундаменту майбутнього року, адже як його зустрінеш, так і проведеш. Час, щоб стати ближче з вашою другою половинкою. Правильно підібраний подарунок може стати сходинкою у новий статус ваших стосунків. Це час справжньої казки та перегляду традиційних фільмів новорічної пори. Впевнені, у казкових історіях також є місце для сексу та інтим-гаджетів, але нам про них не розповідають, хоч еротичні та міжособистісні ігри іноді нерідко читаються між персонажами. 

BDSM ігршки – “Авада Кедавра!” для нудного сексу

У лавці братів Візлі було багато різних предметів, таких як предмети для жартівливих витівок або, наприклад, Шибениця багаторазового використання, в чарівному світі зналися на пустощах. У Brokensofa теж є різні пристрої для BDSM https://brokensofa.com.ua/dlya-par/bdsm-igrushki. Що зробила б мала Джині, якщо би їй у руки потрапив Том Редл? Можна не використовувати закляття "Авада Кедавра", а зв'язати його в стилі шибарі або пристебнути наручниками зі шкіри. А за допомогою нашийників і кляпів можна влаштувати справжній урок трансфігурації, перетворення на тварин - прикинутися кішечкою або покірним псом. У “Дари BDSM” точно б увійшли флогери з пензликами, для покарання та лоскотання вашого партнера, нашийник зі шкіри  бі свічки для тіла. Використовуйте закляття “Квієтус!”, яке зменшує гучність голосу, бо від цих чарівних предметів ви обидва будете стогнати та кричати від задоволення. Не бійтеся змінювати ролі, домінувати та служити, адже експерименти та гнучкість у ліжку дуже гарно впливають на взаєморозуміння та любов.

Віброяйця – “Німбус-2000” у світі оргазмів

У чарівному світі найвідомішим майстром чарівних паличок був Олівандер. А у світі людей – секс-шоп Brokensofa. Як палички вміють виконувати заклинання, секс-іграшки теж вміють творити деякі дива. Однак, не радимо до використання девайси з дуба та пера фенікса, а рекомендуємо обирати покриття з гіпоалергенних матеріалів, таких як силікон та ABC-пластик. А віброяйця  https://brokensofa.com.ua/dlya-neyo/vibratory/vibroyajca - справжній "Німбус-2000" у світі секс-іграшок, з ними можна здорово політати і зовнішній вигляд у них не викликає підозр, на відміну від мітли вміщаються в сумочку і їх можна носити з собою. Чарівні віброяйця зазвичай мають 6-10 режимів вібрації, можуть зробити справжнє "Алохомора" з вагіною дівчини, адже вони не гірше за чари відкриває всі замки і приємно вібрує всередині, викликаючи "Оргазмус Бомбардо Максима". Не забувайте використовувати лубрикант на основі води з Омута Пам'яті, щоб іграшка служила довше.

Еротична білизна від Герміони

Якби на Герміоні була еротична білизна від Brokensofa https://brokensofa.com.ua/belyo/ehroticheskoe-zhenskoe-bele – сага про Гаррі Поттера завершилася б очевидно інакше, match Герміона-Гаррі стався б 100% і після балу вони пішли б разом, адже мало якийсь чоловік може встояти перед гарним комплектом або сексуальним костюмом для рольових ігор. А якби з-під сукні дівчини виглядали панчохи в сітку або поверх сукні була одягнена портупея, які з кожним роком завойовують все більшу популярність не тільки в ліжку, а й у луках на вихід - від шанувальників не було б відбою. І хто б що не казав, а в парі найкращий подарунок для чоловіка - жінка, що світиться від щастя, впевнена в собі. Якість статевого акту та жіноча чутливість багато в чому залежить від морального комфорту дівчини. Тому жіночі лінії, одягнені в відповідний комплект грають на руку як йому, так і їй.

До речі, якщо пригадаємо дзеркало Єіналеж — магічне дзеркало, яке могло показувати найпотаємніші бажання людини (якщо читати назву дзеркала задом наперед, то вийде слово «Бажання»), то це наштовхує на ідею сексу в еротичних комплектах перед дзеркалом, щоб обидва могли бачити процес сексу і насолоджуватися злиттям всієї цієї краси.