• Головна
  • Жителю Одещини загрожує позбавлення волі за зберігання гранати, - ФОТО
12:15, 27 травня
Надійне джерело

Жителю Одещини загрожує позбавлення волі за зберігання гранати, - ФОТО

Жителю Одещини загрожує позбавлення волі за зберігання гранати, - ФОТО

Поліцейські затримали 47-річного жителя Одеського районну за незаконне поводження з бойовими припасами та вибуховими речовинами. Чоловіку, який за місцем мешкання зберігав небезпечні предмети, повідомили про підозру та обрали запобіжний захід. За скоєне правопорушнику загрожує щонайменше три роки позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Поліцейські отримали оперативну інформацію про те, що житель Чорноморської міської громади незаконно зберігає вдома бойові припаси.

Правоохоронці та спеціалісти управління вибухотехнічної служби провели санкціонований обшук вдома у чоловіка, в ході якого в гаражі виявили корпус гранати РГД-5 та запал. Їх вилучили та скерували на експертизу. За попереднім висновком фахівців-вибухотехніків, вилучені предмети є бойовим припасом та вибуховою речовиною.

Жителю Одещини загрожує позбавлення волі за зберігання гранати, - ФОТО , фото-1

"Ми затримали фігуранта в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та на підставі зібраних нами доказів під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури повідомили йому про підозру у придбанні й зберіганні бойових припасів та вибухових речовин без передбаченого законом дозволу. Цей злочин кваліфікується за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі строком від трьох до семи років. За нашим клопотанням суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. В ході подальшого слідства ми встановлюватимемо походження небезпечних предметів та яким чином вони опинились у фігуранта", - повідомила заступник начальника слідчого відділення територіального підрозділу поліції Ірина Яблонська.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...