• Головна
  • Головний прикордонник Одещини потрапив у скандал: з'явилося відео, на якому Сергій Мул у нетверезому стані порушує комендантську годину
13:20, 24 вересня 2023 р.

Головний прикордонник Одещини потрапив у скандал: з'явилося відео, на якому Сергій Мул у нетверезому стані порушує комендантську годину

Головний прикордонник Одещини потрапив у скандал: з'явилося відео, на якому Сергій Мул у нетверезому стані порушує комендантську годину

У листопаді 2022 року патрульна поліція зупинила машину, за кермом якої був начальник Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України генерал-майор Сергій Мул. Після перевірки документів поліцейські попросили його пройти тест на рівень алкоголю у крові, оскільки Мул мав ознаки сп'яніння, проте він категорично відмовився.

Крім того, начальник Південного регіонального управління ДПСУ керував автомобілем, який був не зареєстрований.

Видання "Українська правда" провело розслідування та дізналося, чи поніс Сергій Мул відповідальність.

Прізвище Мула набуло відомості в січні цього року, коли стався скандал з його підлеглою. Пресофіцер Південного управління прикордонної служби під час повномасштабного вторгнення поїхала в Париж зустрічати Новий рік.

На відео з бодікамер поліцейських, яке опинилось у розпорядженні редакції "Української правди", можна побачити, як 14 листопада 2022-го головного прикордонника Одещини Мула зупиняє поліція. Відбулося це майже о 2-ій годині ночі в місті Одеса, під час комендантської години.

Відповідно до протоколу, Мул перебував за кермом з ознаками алкогольного сп'яніння (запах алкоголю, порушення мови). Окрім того, він керував автомобілем, який був не зареєстрований.

Як виявилося, обидва епізоди розвалились у суді. Мул виграв першу інстанцію, а патрульна поліція - апеляцію. Однак Мул звернувся до суду щодо перегляду рішення за нововиявленими обставинами і виграв. Що це за обставини - невідомо, вони приховані.

Подробиці у відео.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини #сергій мул
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
21:19, 6 травня
live comments feed...