• Головна
  • Наша формула гармонійного розвитку дитини
Новини компаній
15:00, 31 серпня 2023 р.

Наша формула гармонійного розвитку дитини

Новини компаній
 Наша формула гармонійного розвитку дитини, фото-1

Мами першокласників знають, наскільки важливим є попередній етап підготовки дитини до школи. Діти, які приходять у перший клас із базовими вміннями, принципово відрізняються від тих, хто такої підготовки не має. Такі діти впевнені в собі, вони - лідери, їм легше вибудовувати стосунки з однолітками, вони швидше включаються до нового для них формату життя.

   Я, як мама першокласника, можу з упевненістю сказати: від нас, батьків, залежить, чим стане школа для вашого малюка – випробуванням та стресом чи місцем щастя та успіху.

  Отже, які компетенції потрібні маленькому школяру, виходячи з особистого досвіду?

Насамперед дитина повинна мати розвинену мову.

Це велика проблема, коли дитина не може описати найпростішу картинку, не може нічого розповісти про себе. Це стає серйозною перешкодою на шляху навчання.

По-друге, вміння читати. Якщо дитина швидко читає, він швидко засвоює інформацію, швидко виконує завдання вчителя. І завдяки цьому він успішний.

По-третє, дитина повинна мати базові знання з математики. Ці знання допоможуть йому швидше освоїти рахування та таблицю множення і не бути серед відстаючих.

І головне – він має вміти робити елементарні речі, наприклад обслуговувати себе.

На його столі має бути порядок, йому треба вміти зав'язувати шнурки, перевдягатися на фізкультуру.

І як мінімум 30 хвилин сидіти за партою, не бігаючи класом і не заважаючи іншим дітям.

    Повірте, це дуже серйозні вимоги до шестирічних дітей.

І підготовка до школи може стати серйозною проблемою, якщо ви беретеся вирішувати її самостійно!

Я знайшла вирішення проблеми у навчальному центрі "Люстдорф"». Тут працюють спеціальні курси з підготовки дітей до школи. Вони відкриваються з перших чисел вересня та завершують свою роботу на початку червня. Зараз набираються групи на заняття тричі на тиждень по 1,5 години та всього за 1300 гривень!

Мені дуже підходить таке цінове рішення. Є заняття і двічі на тиждень, але це, я вважаю, мало для хорошого результату.

    Це не просто курси – це всебічна підготовка дитини до нового етапу в житті: і психологічна, і фізична, і власне предметно-тематична.

Тричі на тиждень дітки займаються за багатьма напрямками. Тривалість занять – 25 хвилин. Між уроками – 5-хвилинна перерва. Математика – обов'язково 2 рази на тиждень, а також читання, письмо, розвиток логіки, розвинуте мовлення, вивчення навколишнього світу.

   Англійській мові відводиться третина навчального часу – тричі на тиждень. За весь період навчання всього - 108 уроків. Це має власний ефект!

Окрім традиційних предметів – письма, читання, математики – тут розвивають у дітей швидкочитання, мовлення, оперативну пам'ять. Усі заняття проводяться в ігровій формі, діти отримують заохочення за свої успіхи.

    А ще вони збираються разом на великі свята, наприклад, на Новий рік. Це дуже важливий соціальний досвід життя у новому для дитини дитячому колективі.

   Випускники курсу "Підготовка до школи" навчаються у найпрестижніших школах Одеси. Вони успішні, вони впевнені у собі і вони – щасливі!

   Тож, якщо ваша дитина збирається наступного року до першого класу, записуйтесь на курс "Підготовка до школи" у навчальному центрі "Люстдорф". Тим більше, що тут дуже зручний графік - є вечірні та ранкові групи та філії курсів є у всіх районах міста. До речі, окрім підготовки першокласників, тут досвідчені педагоги блискуче готують старшокласників до здачі ЗНО.

    А ще у навчальному центрі "Люстдорф" можна розвивати творчі здібності дитини. Курси гри на гітарі, уроки вокалу, живопису, каліграфії, скорочитання, кінології, іноземних мов… Всі ці навички дуже допоможуть вашій дитині в житті! (Тут є курс Англійської для школярів від 8-ми до 17-ми років всього за 1500 гривень!)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...