• Головна
  • Ці авто збирають погляди: п’ять бюджетних родстерів та купе, які продаються в Одеській області
14:57, 27 липня 2023 р.
Надійне джерело

Ці авто збирають погляди: п’ять бюджетних родстерів та купе, які продаються в Одеській області

Ці авто збирають погляди: п’ять бюджетних родстерів та купе, які продаються в Одеській області

Редакція 048.ua продовжує постійну автомобільну рубрику. В ній ми розповідаємо про бюджетні, цікаві, рідкісні або коштовні автомобілі, які продаються в Одеській облісті.

Цього разу ми розглянемо актуальні оголошення з машинами у кузовах купе та родстер.

Автомобілі, які потрапили у добірку, доволі рідко зустрічаються на дорогах України, тому їх власники можуть розраховувати на постійну увагу оточоючих. При цьому всі варіанти коштують до 10 тисяч доларів. Їх можна назвати бюджетними.

Підкреслимо, що у повсякденному житті автомобілі, про які ми вам розповімо, не завжди комфортно використовувати, адже більшість з них двомісні та мають жорстку підвіску і низький кліренс.

Наголошуємо, що матеріал не рекламний.

Ці авто збирають погляди: п’ять бюджетних родстерів та купе, які продаються в Одеській області , фото-1

Відкриває добірку спортивний німецький родстер BMW Z3. З конвейеру даний екземпляр зійшов у 2000 році. Під капотом бензиновий двигун об’ємом 1.9 літрів. Що цікаво, тут встановлена ручна коробка перемикання передач і задній привід (але не порушуйте ПДР, намагаючись дрифтувати на дорогах загального користування).

В описі продавець чесно вказав, що автомобіль вимагає вкладень. По фото видно, що лакофарбове покриття місцями вицвіло та облізло. Також видно, що провисли бампера. Ліва передня фара сидить не зовсім на своєму місці. Потрібно приділити увагу складному даху. Салон також вже не новий. Тому до вартості у 7000 доларів потрібно додати щонайменше ще половину цієї суми.

Ці авто збирають погляди: п’ять бюджетних родстерів та купе, які продаються в Одеській області , фото-2

Переходимо до Toyota Celica. Даний екземпляр побачив світ у 1993 році. Під капотом ви знайдете дволітровий бензиновий двигун. Машину навіть дооснастили ГБО. КПП: механічна.

Продавець розповів, що автомобіль дещо модифікований по технічній частині. Також видно, що зовні машина теж виглядає не зовсім стоково.

Візуально кузов рівний. Салон охайний.

Це чудовий варіант для тих, хто хоче автомобіль, який схожий на Toyota Supra четвертого покоління, але не готовий платити великі гроші. До того ж в Україні їх не так багато, а от Celica поширеніша.

Ціна: 8000 доларів США.

Ці авто збирають погляди: п’ять бюджетних родстерів та купе, які продаються в Одеській області , фото-3

На черзі у нас знову BMW, але вже Z4. Рік випуску: 2003. Під капотом потужний 2.5-літровий бензиновий агрегат. КПП: автоматична.

Виглядає машина дуже стильно, але по ЛКП зустрічаються незначні дефекти. Салон чистий і охайний, звісно ж, є незначні сліди експлуатації. Також варто звернути увагу, що відкидний дах дещо провис.

Ціна: 8500 доларів США.

Ці авто збирають погляди: п’ять бюджетних родстерів та купе, які продаються в Одеській області , фото-4

Тепер розглянемо Mitsubishi Eclipse. Рік випуску: 2011. Двигун бензиновий на 2.4 літри. КПП: типтронік.

Продавець запевняє, що авто у гарному стані і вкладень не потребує.

Зовні машина виглядає добре, але їй не дуже личить білий колір. Втім, це питання можна вирішити кольоровую плівкою. Головне, щоб потім ви вчасно звернутися до ТСЦ для зміни даних про колір у технічному паспорті. Салон у нормальному стані.

За авто просять 9100 доларів США.

Ці авто збирають погляди: п’ять бюджетних родстерів та купе, які продаються в Одеській області , фото-5

Завершуємо добірку неймовірною Mazda MX-5. Рік випуску: 2012. Під капотом ховається дволітровий бензиновий двигун. КПП: автомат.

Продавець наголошує, що дане авто у повній комплектації.

Зовні машина виглядає дуже стильно. Але є нюанси по ЛКП. Ймовірно, що фарбувався передній бампер. Не зовсім на своєму місці сидить задній бампер. Салон охайний, але дуже помітні сліди експлуатації.

Ціна: 9 999 доларів США.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...