• Головна
  • В Одесі затримали торговця людьми, якого шість років шукав Інтерпол, - ВІДЕО
15:51, 29 червня 2023 р.

В Одесі затримали торговця людьми, якого шість років шукав Інтерпол, - ВІДЕО

В Одесі затримали торговця людьми, якого шість років шукав Інтерпол, - ВІДЕО

В Одесі правоохоронці затримали іноземця, якого за скоєння тяжких злочинів понад шість років розшукував Інтерпол.

Про це повідомили у поліції.

51-річний чоловік був засуджений у Республіці Молдові до дев’яти років позбавлення волі за торгівлю людьми, у тому числі дітьми, і переховувався від правосуддя. В ході кропіткого відпрацювання оперативної інформації щодо злочинця, його викрили та затримали працівники управління міграційної поліції ГУНП в Одеській області спільно з працівниками відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції та прикордонниками.

За інформацією правоохоронних органів Республіки Молдови, зловмисник, ввівши в оману свою співвітчизницю, заманив її разом з неповнолітньою дитиною на територію російської федерації, де роками примушував займатися жебракуванням. Із 2016 року, після винесення правопорушнику обвинувального вироку за фактами злочинів, передбачених ч. 2 ст. 165 та ч. 1 ст. 206 Кримінального кодексу Республіки Молдова, він почав переховуватися від органів правосуддя своєї держави та був оголошений у розшук Міжнародною організацією кримінальної поліції.

Як з'ясували правоохоронці Одещини, чоловік перетнув кордон України та оселився в Одесі. Постійного місця проживання він не мав, нелегально влаштовувався на різноманітні підробітки та ретельно уникав того, щоб фігурувати в офіційній документації. Але 27 червня його було затримано за місцем тимчасового мешкання.

Того ж дня, за клопотанням працівників міграційної поліції, Головним управлінням Державної міграційної служби України в Одеській області прийнято рішення щодо примусового повернення іноземця до країни походження, яке було негайно виконано. Злочинця передали представникам правоохоронних органів Республіки Молдови для виконання покарання, якого той марно сподівався уникнути.

В Одесі затримали торговця людьми, якого шість років шукав Інтерпол, - ВІДЕО, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...