• Головна
  • В Одеському ТЦК прокоментували стрілянину під час вручення повістки
14:42, 19 червня 2023 р.

В Одеському ТЦК прокоментували стрілянину під час вручення повістки

В Одеському ТЦК прокоментували стрілянину під час вручення повістки

Під час роботи з оповіщення громадян між місцевими мешканцями та співробітниками одного з районних ТЦК та СП Одещини в ході вручення повістки виник конфлікт. З метою зупинки групового тиску на військовослужбовців, один з них здійснив постріл в повітря зі стартового пістолету в громадському місці.

Таким чином коментує інцидент Одеський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Викликані на місце події поліцейські встановили усіх учасників інциденту, з якими нині проводять слідчі дії. Зброю, набої та інші речові докази вилучено і направлено на експертне дослідження.

Слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за ч. 4. ст. 296 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Військовим командуванням призначено службове розслідування.

Нагадаємо, на ринку у місті Рені співробітники ТЦК та СП відкрили вогонь посеред білого дня. За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Подію, яка сталася 18 червня вранці, кваліфіковано як хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...