• Головна
  • Хотіли вручити повістку: на ринку в Одеській області співробітники ТЦК влаштували стрілянину
09:24, 19 червня 2023 р.
Надійне джерело

Хотіли вручити повістку: на ринку в Одеській області співробітники ТЦК влаштували стрілянину

Хотіли вручити повістку: на ринку в Одеській області співробітники ТЦК влаштували стрілянину

На ринку у місті Рені співробітники ТЦК та СП відкрили вогонь посеред білого дня. За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Подію, яка сталася 18 червня вранці, кваліфіковано як хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень.

Про це повідомили у поліції. 

Попередньо поліцейські встановили, що між двома представниками районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки й місцевим громадянином під час вручення йому повістки виник конфлікт. У ході словесної перепалки один із представників органу військового управління здійснив постріл у гору зі стартового пістолета.

Очевидці події відразу зателефонували на спецлінію "102".

Правоохоронці встановили усіх учасників інциденту, з якими нині проводять слідчі дії, та вилучили зброю, набої, стріляну гільзу й інші речові докази, які надалі скерують на експертне дослідження.

Слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за ч. 4. ст. 296 Кримінального кодексу України. Її санкція тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Триває слідство.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...