• Головна
  • Лежав на узбіччі у безпорадному стані: на Одещині поліцейські допомогли дідусю, - ФОТО
13:04, 16 червня 2023 р.
Надійне джерело

Лежав на узбіччі у безпорадному стані: на Одещині поліцейські допомогли дідусю, - ФОТО

Лежав на узбіччі у безпорадному стані: на Одещині поліцейські допомогли дідусю, - ФОТО

Поліцейські Одещини надали допомогу дідусеві, якого виявили на узбіччі у безпорадному стані. Чоловік лежав при дорозі, не міг підвестися, ледь говорив. За зовнішніми ознаками правоохоронці запідозрили у нього інсульт і негайно викликали "швидку". 

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Патрульні поліцейські Березівського районного їхали на відпрацювання повідомлення щодо сварки сусідів, коли побачили, що біля села Стрюкове на узбіччі дороги лежить літній чоловік. Він погано себе почував, але був при свідомості.

"Ми почали оглядати дідуся на наявність тілесних ушкоджень та розмовляти з ним, намагаючись визначити його стан здоров’я. Розпитували прізвище, ім’я, по батькові, вік, місце проживання. Оскільки вимова громадянина була нечіткою, протяжною і запаху алкоголю від нього не відчувалося, у нас закралася підозра на інсульт. Не припиняючи діалогу, ми попросили чоловіка порухати почергово лівою та правою рукою, ногами, стиснути кулаки. Тим часом чекали на викликану швидку медичну допомогу", - згадує капітана поліції Микола Скубиш.

Лежав на узбіччі у безпорадному стані: на Одещині поліцейські допомогли дідусю, - ФОТО , фото-1

Правоохоронці з’ясували, що дідусеві 79 років, він місцевий мешканець, а опинився на землі, бо, маючи вади зору, спіткнувся об щось і не зміг підвестися.

Надавши чоловіку допомогу, медичні працівники ще раз ретельно оглянули його. Побоювання щодо інсульту не підтвердилися, госпіталізації дідусь не потребував і його відвезли додому.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...