• Головна
  • Огляд канадського корму для кішок Acana
Новини компаній
13:30, 15 травня 2023 р.

Огляд канадського корму для кішок Acana

Новини компаній

Сухий корм для кішок Acana виготовляється у Канаді на виробничих потужностях компанії Champion Petfoods. В основі рецептур лежать натуральні інгредієнти, які дають вихованцю енергію та здоров'я. Продукція бренду збалансована таким чином, щоб задовольнити природні харчові потреби тварин. Про якість свідчить кількість нагород, отриманих у різних куточках світу. Acana корм для кішок підходить для будь-якого віку і породи.

Корм для кішок Acana: переваги та особливості

Корм Акана для котів містить свіжі інгредієнти високої якості, що забезпечують природний смак, який інстинктивно привабливий для котів. Відмінною рисою бренду Acana є продуманий вибір інгредієнтів. Корми виробляються в канадській провінції Альберта за підтримки перевірених постачальників. Місцеві рибалки та фермери постачають лише свіжі продукти. Найважливішим елементом у складі їжі є м'ясо. Крім його високого відсотку корм містить натуральні інгредієнти, такі як кістковий мозок, хрящі, багаті на вітаміни і мінерали. Після вживання натурального корму у вихованця з'явиться багато енергії та сил для ігор. 

Основні переваги Акана для котів:

  • білок – м'ясо та риба;

  • вітаміни, мінерали, незамінні амінокислоти;

  • натуральні антиоксиданти;

  • широка лінійка, є беззернові формули.

Будучи продуктом суперпреміум класу, цей корм має ціну вище за середню.

Різновиди та лінійки канадського корму для кішок Acana

Корми для кішок Акана бувають сухими та вологими, також у лінійці продукції є ласощі для вихованців.

На вибір власників є чотири широкі товарні лінійки:

  • Pacifica. Ідеальний вибір для котів будь-яких порід та вікових категорій. Його основою є свіжовиловлена риба, включаючи тихоокеанський оселедець, сардину, камбалу, хека та морського окуня. Водночас у складі присутні овочі, фрукти, цинк, холін, мідь, а також вітаміни Е та К, які забезпечують додаткові поживні речовини.

  • Heritage. Корм, в основі якого відсутні зернові, а склад розроблений фахівцями з урахуванням вікової категорії вихованця та породам.

  • Regionals. Базується на інгредієнтах, таких як протеїн, одержаний з м'яса курки, лосося та яєчного білка.

  • Single. Корм, що підходить для харчування тварин усіх порід із чутливим травленням або алергією. Для підтримки імунітету та розкішної шорстки кожна формула Single збагачена поліненасиченими жирними кислотами ДГК/ЕПК.

Кожен із чотирьох кормів Acana містить 75% м'яса, яке забезпечує кішкам здоров'я та життєву силу. Інші 25% — це фрукти та овочі, вирощені в регіоні Альберта. У бренду кормах м'яса вдвічі більше, ніж у продукції масмаркету, виготовленої «на масу», а не в розрахунку на високу якість. Половина м'яса в Acana свіже або сире, тому це натуральний і цінний інгредієнт.

Сухий корм для кішок найвищої якості бренду Acana та інших топових виробників представлений в інтернет-магазині «Зооаптека Рудий Кіт». Придбати корми можна фасуванням 340 г. - 14 кг. Вся продукція знаходиться на складі, тому вам не доведеться довго чекати на постачання. Замовити Акана для котів у Києві та інших містах України можна оформивши заявку на сайті або звернувшись за телефоном у робочий час. Надсилання товарів здійснюється в день оформлення заявки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...