• Головна
  • Від прозорих до шкіряних: найкращі варіанти чохлів для Xiaomi 11T
Новини компаній
17:00, 12 квітня 2023 р.

Від прозорих до шкіряних: найкращі варіанти чохлів для Xiaomi 11T

Новини компаній
Від прозорих до шкіряних: найкращі варіанти чохлів для Xiaomi 11T, фото-1

Варто відразу купити Xiaomi 11T чохол, щоб захистити гаджет від пошкоджень. Деякі користувачі за допомогою кейсу змінюють дизайн гаджета на свій смак. Також необхідність придбати аксесуар може бути обумовлена заміною старого виробу, який зносився. Для Xiaomi 11T чохол у великому асортименті представлений в інтернет-магазинах. У них можна замовити чохол Xiaomi 11T із доставкою по Україні. Розглянемо найкращі варіанти з онлайн каталогів.

Силіконові чохли

Силікон має гнучку текстуру. Такі чохли легко встановлюються на смартфон та знімаються з нього. Матеріал добре амортизує удари, ефективно захищає від подряпин та інших ушкоджень.

Популярність силіконових чохлів обумовлена недорогою ціною та різноманітністю дизайнів. Є як ультратонкі, так і аксесуари з 3D об'ємом різного кольору. Якщо немає бажання приховувати вигляд смартфона, це не привід відмовитися від захисту. Можна купити прозорий силіконовий кейс.

Пластикові кейси

Аксесуари із пластику тактильно приємні, тому що мають гладке покриття. Вони тонкі, не спричиняють потовщення смартфона. Головний недолік пластику полягає в не найкращій надійності. Якщо телефон впаде з великої висоти, пластиковий аксесуар може просто луснути.

До пластикових чохлів відносять і вироби із полікарбонату. Але цей матеріал міцніший, тому витримує сильні удари. Часто полікарбонатні аксесуари стилізуються під карбонове волокно і називаються карбоновими.

Шкіряні вироби

Є аксесуари з синтетичної та натуральної шкіри. Такі вироби виглядають стильно та строго. За рахунок фактурної поверхні вони не ковзають у руках та відштовхують відбитки. Шкіра м'яка, тому амортизує удари. Як правило, шкіряні вироби мають пластикову чи силіконову основу, що підвищує рівень захисту пристрою.

Популярні типи аксесуарів

Найбільшою популярністю користуються накладки. Подібні чохли прикривають тильну панель та торцеві частини пристрою. Накладки передбачають різні варіанти дизайну. Зустрічаються однотонні накладки, з принтами, додатковими елементами – підставкою, шторкою для камери, ремінцем тощо.

«Книжка» дає можливість захистити смартфон з кожного боку. Аксесуар забезпечує максимальний рівень захисту. Можна використовувати «книжку» як підставку, щоб з комфортом переглядати відео. Є моделі з кишенями, в яких можна носити банківські картки та візитівки.

Додатковий функціонал кейсів

Сучасні аксесуари захисту можуть передбачати додаткові функції. Наприклад, є вироби із кільцем, які максимально зручно утримувати в руках. Кільце зазвичай робиться з металу та має металеву основу, за рахунок чого смартфон у чохлі можна кріпити на магнітному тримачі.

Існують вироби з акумулятором. Чохли з функціоналом повербанку дозволяють зарядити телефон у разі такої необхідності. Кейси з кишенями замінять гаманець.

Висновок

Обираючи виріб, потрібно враховувати насамперед захисні якості, а вже потім дизайн. Для надійного захисту від падінь краще придбати спеціальний антиударний виріб. Він виготовляється з декількох матеріалів, переважно полікарбонату та термополіуретану. Такі кейси відрізняються багатошаровою конструкцією та посиленими ребрами жорсткості.

Вибір дизайну – також важливе завдання. Чохол повинен вдало вписуватися в образ та відповідати стилю користувача. Тим, хто дотримується суворого дрес-коду, варто звернути увагу на однотонні кейси. До літнього образу підійдуть яскраві моделі із тематичними принтами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...