• Головна
  • На Одещині приятелі обікрали двох односельчан
11:25, 28 березня 2023 р.
Надійне джерело

На Одещині приятелі обікрали двох односельчан

На Одещині приятелі обікрали двох односельчан

Двоє приятелів із Білгород-Дністровського району віком 27-ми та 37-ми років постануть перед судом за крадіжку та незаконне заволодіння транспортним засобом.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Чоловіки зі Старокозацької територіальної громади обікрали своїх односельчан, довідавшись, що тих тривалий час немає вдома.

Спочатку зловмисники проникли до будинку 20-річного чоловіка, звідки забрали телевізор, комп'ютерне обладнання, мобільний телефон та пневматичну гвинтівку. А згодом пробралися до гаража 48-річного чоловіка та привласнили його мотоцикл.

Повернувшись додому, потерпілі повідомили про злочини до поліції. За кілька днів правоохоронці встановили особи та місцезнаходження правопорушників і вилучили у них чуже майно, яке вони планували продати, але не встигли.

"За результатами досудового розслідування слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули правопорушникам обвинувачення у крадіжці, вчиненій за попередньою змовою групою осіб, поєднаній з проникненням у приміщення, в умовах воєнного стану (молодшому за віком фігуранту, який на момент вчинення злочинів знаходився на випробувальному терміні за крадіжки, повторно), а також у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому повторно, за попередньою змовою групою осіб, з проникненням у приміщення. Ці злочини передбачені частиною 4 статті 185 та частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке передбачене санкціями даних статей, - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої", - прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський, додавши, що обвинувальні акти відносно чоловіків вже скеровані до суду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...