• Головна
  • В Одеській області поліцейські знайшли в яру далекобійника, якому стало зле
13:58, 27 березня 2023 р.

В Одеській області поліцейські знайшли в яру далекобійника, якому стало зле

В Одеській області поліцейські знайшли в яру далекобійника, якому стало зле

На Одещині поліцейські врятували далекобійника, якому стало зле у дорозі.  Водій, хворий на цукровий діабет, зупинився перепочити, відійшов від автомобіля, а повернутися вже не зміг.

Про таке повідомили у пресслужбі поліції.

До поліції про зникнення чоловіка сповістив 35-річний житель Кіровоградської області після того, як кілька годин витратив на пошуки товариша, але зрозумів, що гає час.

До заявника, який знаходився в селі Саф’яни Ізмаїльського району, миттєво виїхали двоє співробітників відділу кримінальної поліції Ізмаїльського районного відділу поліції Іван Семковий та Ірина Бєну.

«Ми об’їздили велику територію, спілкувались з громадянами, сподіваючись встановити можливий напрямок руху розшукуваного. Після семигодинних пошуків, на відстані близько 20 кілометрів від автомобіля далекобійника, майже біля Болградського району, в яру знайшли водія. 55-річному чоловіку було зле, він потребував ліків, які залишилися у вантажівці. Громадянину була надана перша домедична допомога. Наразі його життю нічого не загрожує, протиправних дій відносно нього не скоювалося», - розповіли поліцейські.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
Високі оцінки користувачів за Повнота інформації
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...