• Головна
  • Очікував в Одесі кремлівських "визволителів": поліцейські відправили на лаву підсудних пропагандиста
11:02, 21 лютого 2023 р.
Надійне джерело

Очікував в Одесі кремлівських "визволителів": поліцейські відправили на лаву підсудних пропагандиста

Очікував в Одесі кремлівських "визволителів": поліцейські відправили на лаву підсудних пропагандиста

Поліцейські відправили на лаву підсудних ще одного пропагандиста "руського міру", який очікував в Одесі кремлівських "визволителів".

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Правоохоронці розповіли, що 41-річний проросійськи налаштований містянин у місцевому закладі харчування закликав присутніх підтримати владу країни-агресора, називав війну в Україні "визвольною спецоперацією", а Одесу – "споконвічно російським" містом. Чоловік запевняв людей, що з настанням "кремлівського режиму" в Одесі "покращиться" рівень життя.

"На підставі зібраних доказів дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у колабораційній діяльності, що передбачено ч. 1 ст. 111-1 Кримінального кодексу України. Йдеться про публічне заперечення громадянином України здійснення збройної агресії проти України та публічні заклики громадянином України до підтримки рішень та дій держави-агресора. Визнавши зібрані в ході дізнання докази достатніми, поліцейські склали обвинувальний акт і скерували його до суду", - повідомив начальник сектору дізнання територіального підрозділу поліції Сергій Харламбов.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...