• Головна
  • В Одесі відкрилася філія стоматологічної клініки Dr.VatanoV
Новини компаній
17:00, 15 лютого 2023 р.

В Одесі відкрилася філія стоматологічної клініки Dr.VatanoV

Новини компаній
В  Одесі відкрилася філія стоматологічної клініки Dr.VatanoV, фото-1

Тут дбають не лише про здоров'я та гарну усмішку пацієнтів, а й про безпеку.

В арсеналі фахівців клініки - ексклюзивна повністю автоматизована система дезінфекції та стерилізації інструментів.

Стоматологія Dr.VatanoV відповідає всім стандартам світової медицини та пропонує широкий спектр стоматологічних послуг для всієї родини. Команда досвідчених фахівців надає професійну допомогу навіть у найскладніших випадках.

Один із провідних напрямків у роботі з клієнтами - детальна імплантація та естетична хірургія. Для оволодіння передовими методиками імплантації фахівці стоматології Dr.VatanoV пройшли спеціальне навчання та регулярно підвищують свою кваліфікацію.

В  Одесі відкрилася філія стоматологічної клініки Dr.VatanoV, фото-2

Фахівці у своїй практиці використовують усі передові технології, які відповідають найвищим стандартам якості. Для діагностики використовується комп'ютерний томограф, який дозволяє планувати ефективне лікування із прогнозованим результатом. А наявність лазера дає можливість безкровно коригувати вуздечку язика та губ з першого дня життя немовлят.

В  Одесі відкрилася філія стоматологічної клініки Dr.VatanoV, фото-3

Матеріально-технічна база цього лікувального закладу оснащена сучасним устаткуванням, а роботі використовуються лише високоякісні матеріали передових виробників. Все це дозволяє робити професійне лікування зубів будь-якої складності. Усі етапи лікування фіксуються за допомогою цифрової камери та демонструються пацієнтам.

Звертаючись до стоматології Dr.VatanoV, ви можете бути абсолютно впевнені – тут зроблять все можливе для збереження та відновлення вашого здоров'я.

Лікування зубів у стоматології Dr.VatanoV доступне як дорослим так і дітям. Клініка обладнана повноцінною операційною, в якій є найновіше обладнання для всіх видів наркозу – від масочного до загального.

В  Одесі відкрилася філія стоматологічної клініки Dr.VatanoV, фото-4

Ортопедичне лікування пропонує безпечне протезування на високому рівні за допомогою внутрішньоротового сканера. Ви отримаєте цифрові відбитки за лічені хвилини, без використання відбиткових матеріалів. Після цього лабраторний 3D - фрезер вирізає майбутню естетичну конструкцію за заданими параметрами.

Для виправлення прикусу, скупченості або зубів, що стоять під різним кутом, використовуються сучасні ортодонтичні апарати та елайнери Invisaling – найнепомітніший і комфортний спосіб вирівнювання зубів.

Зробити вашу усмішку сяючою допоможе Швейцарський апарат Prophylaxis Master, який призначений для професійної гігієни порожнини рота і дозволяє безболісно робити процедуру зняття зубних відкладень, а використання технології «офісного відбілювання» зробить ваші зуби за одну процедуру на кілька тонів світлішою з мінімальним ризиком підвищення чутливості.

У практиці широко застосовується "вектор терапії" для безпечного, ефективного лікування парадонту, цей метод лікування дає друге життя приреченим зубам і відновлює ясна.

В  Одесі відкрилася філія стоматологічної клініки Dr.VatanoV, фото-5

В наш час дуже важко уявити лікування зубів без мікроскопа і в клініці Dr.VatanoV ця маніпуляція є невід'ємною складовою вдалого лікування. При роботі з мікроскопом німецької фірми KarlKaps З 40-м збільшенням у рази покращуються якість та довгостроковість результатів лікування.

Лікування зубів може бути приємним. Зробіть перший крок до усмішки мрії!

https://vatanov.com

+38(097)825-32-32

+38(095)825-32-32

+38(093)825-32-32

Графік роботи:

З понеділка до суботи 9:00-19:00

вул. Тіниста 9/12, оф. 453

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...