• Головна
  • В Одесі затримали чоловіка з наркотиками на майже мільйон гривень, - ФОТО
14:59, 8 лютого 2023 р.
Надійне джерело

В Одесі затримали чоловіка з наркотиками на майже мільйон гривень, - ФОТО

В Одесі затримали чоловіка з наркотиками на майже мільйон гривень, - ФОТО

Поліцейські Одещини викрили наркодилера, який збував «Альфа-PVP», «LSD», екстазі та амфетамін. Одесит отримував гуртові партії заборонених речовин через поштові сервіси. «Товар» зберігав і фасував вдома, а збував через закладки та за допомогою сервісу поштових відправлень. Вартість вилучених у нього наркотиків і психотропів становить майже мільйон гривень.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

В Одесі на вулиці Балківській правоохоронці зупинили 29-річного місцевого мешканця за підозрою у причетності до збуту наркотичних засобів і психотропних речовин. Під час поверхневого огляду у нього виявили пакунки з амфетаміном, канабісом, мефедроном та пігулками екстазі.

Встановлено, що зловмисник працював кур’єром на дві Інтернет-крамниці з продажу наркотиків і психотропів. Він отримував гуртові партії заборонених речовин. Зберігав та фасував на «дози» у власному помешканні. Збував «товар» шляхом закладок по місту та розсилав замовлення по Україні за допомогою сервісу поштових відправлень. Розрахунок за такі послуги він отримував на банківську картку.

Правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання фігуранта. У результаті слідчих дій було вилучено близько пів тисячі пігулок «LSD», понад 400 пігулок екстазі, «Альфа-PVP», амфетамін, канабіс, мефедрон та кетамін.

Все вилучене скерували на проведення відповідних експертних досліджень, а їх орієнтовна вартість за цінами «чорного» ринку – майже мільйон гривень.

За даним фактом слідчі розслідують кримінальне провадження, розпочате за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у великих розмірах) Кримінального кодексу України. За вчинене йому загрожує до 10-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...