• Головна
  • В Одесі затримали іноземця з великою кількістю наркотиків, - ФОТО
13:54, 8 лютого 2023 р.
Надійне джерело

В Одесі затримали іноземця з великою кількістю наркотиків, - ФОТО

В Одесі затримали іноземця з великою кількістю наркотиків, - ФОТО

В Одесі правоохоронці повідомили громадянину сусідньої держави про підозру у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту наркотиків.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

В іноземця вилучили близько кілограма канабісу, який він планував реалізувати.

Намірам правопорушника завадили поавоохоронці. Вони провели обшук за місцем тимчасового мешкання чоловіка та вилучили у нього канабіс, наркомісткість якого підтвердили за допомогою експрес-тесту, а також кілька пакунків із залишками речовини рослинного та синтетичного походження. Вилучені речовини поліцейські скерували на експертні дослідження.

«За наявністю достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у злочині, передбаченому ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу у великих розмірах. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна. Поліцейські помістили підозрюваного до ізолятора тимчасового тримання й клопочать про застосування до нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Походження заборонених речовин правоохоронці встановлюватимуть в ході досудового розслідування», - повідомив начальник слідчого відділення територіального підрозділу поліції Павло Гавришко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...