• Головна
  • Запустив салют під час тривоги: одеситу загрожує до п'яти років тюрми
11:10, 2 лютого 2023 р.
Надійне джерело

Запустив салют під час тривоги: одеситу загрожує до п'яти років тюрми

Запустив салют під час тривоги: одеситу загрожує до п'яти років тюрми

Чоловіку, який під час повітряної тривоги запустив в Одесі салют, поліцейські повідомили про підозру в хуліганстві. Правопорушнику загрожує покарання штрафом або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Попри заборону використання піротехнічних засобів під час дії воєнного стану, 25 січня після 10-ї години вечора під час повітряної тривоги у дворі багатоповерхівки на вулиці Генерала Бочарова 36-річний місцевий мешканець запустив феєрверк.

Про це до територіального підрозділу поліції сповістили очевидці.

Особу правопорушника правоохоронці встановили вже наступного дня. Чоловік пояснив свій вчинок тим, що у такий спосіб, перебравши з оковитою, відзначив День Тетяни.

За вказаним фактом поліцейські розпочали провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України, а зібравши достатньо доказів, дізнавачі територіального відділу поліції під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру в хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується винятковим цинізмом.

Правопорушнику загрожує покарання у вигляді штрафу від 17000 до 34000 гривень або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...