• Головна
  • В Одесі чоловік вирішив підзаробити на чужих мопедах: тепер йому загрожує ув'язнення
13:42, 31 січня 2023 р.

В Одесі чоловік вирішив підзаробити на чужих мопедах: тепер йому загрожує ув'язнення

В Одесі чоловік вирішив підзаробити на чужих мопедах: тепер йому загрожує ув'язнення

Одеські поліцейські викрили місцевого чоловіка у заволодінні транспортними засобами сімейної пари.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Протягом кількох днів працівники відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1 розшукали зловмисника та привласнені ним «Honda» і «Yamaha». За скоєне одеситу загрожує відповідальність, передбачена ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України.

Побачивши мопеди, припарковані біля багатоповерхівки на проспекті Академіка Глушка, містянин вирішив їх продати та підзаробити на чужому майні. Щоб реалізувати задумане, правопорушник увів в оману знайомого, який має фургон, і попросив перевезти «його» двоколісники на один із місцевих ринків. Водій допоміг із транспортуванням мопедів приятелю, і той реалізував їх незнайомцям за вісім тисяч гривень. Своїми діями чоловік завдав потерпілим збитків на суму понад 30 тисяч гривень.

Вжитими заходами поліцейські встановили особу та місцезнаходження правопорушника і навіть транспортні засоби вже повернули власникам.

«За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі повідомили 27-річному фігуранту про підозру в незаконному заволодінні транспортним засобом. Цей злочин передбачений ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України і карається обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк. У скоєному одесит розкаюється та співпрацює зі слідством», - розповів заступник начальника територіального підрозділу поліції Олег Зощук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...