• Головна
  • В одеському центрі комплектування пояснили, що використання авто «швидкої» цілком законно,- ВІДЕО
продовження теми
11:53, 25 січня 2023 р.

В одеському центрі комплектування пояснили, що використання авто «швидкої» цілком законно,- ВІДЕО

продовження теми
В одеському центрі комплектування пояснили, що використання авто «швидкої»  цілком законно,- ВІДЕО

Використовування автомобіля із зовнішніми ознаками швидкої медичної допомоги не містило порушень чинного законодавства, але через резонанс повістки на ньому раздавати не планують.

Прокоментував Одеського обласного центру комплектування та соціальної підтримки.

«Автівка із зовнішніми ознаками «швидкої медичної допомоги» в розпорядженні ТЦК та СП Одеси лише одна. Вона була передана встановленим порядком у тимчасове користування одним з комунальних підприємств міста в рамках мобілізації транспортних засобів із початком повномасштабного вторгнення росії в Україну. При цьому медичне обладнання, устаткування автівки, як спеціалізованої, було демонтовано власником ще до передачі. Використання авта у військовій установі планувалося, як вантажно-пасажирський мікроавтобус.

Рішення керівника установи використати автівку характерного вигляду для заходів з оповіщення громадян спровокувало потужний суспільний резонанс, але не містило порушень чинного законодавства.

З метою уникнення подібних резонансів та подальших провокацій автомобіль із зовнішніми ознаками швидкої медичної допомоги в заходах оповіщення не використовується.

Всі інші знімки та відео, які пропагандистські та сепаратистські елементи в соцмережах і засобах масової інформації намагаються видати за фіксацію фактів роботи ТЦК та СП із спеціалізованою автівкою, є недостовірними і сфальсифікованими, спрямованими на зрив мобілізації та розхитування настроїв суспільства», — йдеться у повідомленні Одеського обласного центру комплектування та соціальної підтримки.

Читайте по темі: В Одесі вручали повістки на кареті швидкої допомоги,- ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси #новости_одессы #повістки #мобілізація
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...