• Головна
  • На Одещині під час застілля чоловік двічі вдарив приятеля ножем у спину
12:33, 24 січня 2023 р.

На Одещині під час застілля чоловік двічі вдарив приятеля ножем у спину

На Одещині під час застілля чоловік двічі вдарив приятеля ножем у спину

П’ять років позбавлення волі з випробувальним терміном два роки – таке покарання відбуватиме 36-річний правопорушник за заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження приятелю.

Повідомило Подільське районне управління поліції Одещини.

Подія сталася в одному з приватних домоволодінь на території Любашіської громади в серпні 2022 року.

Під час нічного застілля між чоловіками виник раптовий конфлікт, у розпалі якого зловмисник наніс потерпілому в спину кухонним ножем два удари. Постраждалого госпіталізували в місцеву лікарню, діагностувавши проникаюче поранення грудної клітки і черева з наскрізним ушкодженням внутрішніх органів. Згідно з експертним дослідженням, такі травми відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень.

За цим фактом слідство висунуло фігуранту звинувачення у скоєнні правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

В судовому засіданні обвинувачений вини не заперечував, на етапі досудового слідства активно співпрацював з органом досудового розслідування.

Тож суд, дослідивши зібрані поліцейськими докази та врахувавши всі обставини справи, визнав підсудного винним та призначив йому покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з випробувальним терміном строком на два роки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси #новости_одессы #вІйна #война #суд
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...