• Головна
  • На одеському пляжі знайшли мертвим онука бізнесмена, що заснував ринок "7км"
17:09, 23 січня 2023 р.

На одеському пляжі знайшли мертвим онука бізнесмена, що заснував ринок "7км"

На одеському пляжі знайшли мертвим онука бізнесмена, що заснував ринок "7км"

Сьогодін вранці, 23 січня, на одному з пляжів Одеси було знайдено тіло загиблого чоловіка. Він був у спідній білизні та не мав зовнішніх ознак насилля.

Про таке кореспонденту 048.ua розповіли у пресслужбі ГУНП Одещини.

Наразі тіло направлене на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті. Попередньо поліцією розпочато кримінальне провадження за статтею 115 з позначкою "природна смерть".

За інформацією видання "Думська", загиблим виявився онук засновника промтоварного ринку "7 км" Віктор Добрянський-молодший, який недавно претендував на це підприємство.

"Напередодні бізнесмен відпочивав у сауні на пляжі, звідки пішов в одній спідній білизні. Добрянський з літа 2022 року перебуває у розшуку у справі про протиправне заволодіння майном підприємства, легалізацію (відмивання) майна, отриманого злочинним шляхом, та підробку реєстраційних документів (ст. 206-2, 209 та 205-1 КК України). За даними слідства, діючи у змові з невстановленими особами, він нібито підробив договір купівлі-продажу компанії «Віктор Д», якій належить «Сьомий кілометр». На той момент власником фірми була мати. Згодом суд визнав цей документ недійсним", - пише видання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...