• Головна
  • В одному з міст Одещини наражають школярів на небезпеку
13:46, 17 січня 2023 р.

В одному з міст Одещини наражають школярів на небезпеку

В одному з міст  Одещини наражають школярів на небезпеку

У Білгороді-Дністровському діти навчаються в холоді та не мають змоги ввечері доїхати зі школи до дому. Також не всі школи, де зараз навчаються діти, мають бомбосховища.

Про стан аккерманської освіти на своїй сторінці в Фейсбуці розповіла депутатка Білгород-Дністровської міської ради Оксана Соколенко.

 Учнів переміщують з однієї школи в інший заклад освіти, де батьків примушують наводити лад в тимчасових класних кімнатах.

Соколенко пише, що не розуміє, за яким принципом у місті облаштовувалися бомбосховища у навчальних закладах, до яких дістатися взимку за допомогою громадського транспорту просто неможливо. Наприклад, до школи №1 взагалі не ходить ніякий міський маршрут. Після другої зміни у Білгороді-Дністровському вже на вулиці темно, бо немає освітлення та рано вечоріє. А батькам щоденно необхідно перейматися тим, як завезти і забрати дитину зі школи, щоб для неї це було безпечно.

«Чому мерія ще влітку не потурбувався про те, як має забезпечуватися навчальний процес в зимовий період? Чому не в усіх школах були створені безпечні бомбосховища? Чому й досі не вирішене питання гарного Інтернету, щоб діти мали можливість навчатися дистанційно? І хто сьогодні відповість за безпеку міських дітей?» – питає Оксана Соколенко.

На цей допис міської депутатки відгукнулися багато батьків учнів, які розповіли власні подробиці перебігу навчання в зимовий період у їхніх школах.

Депутатка Білгород-Дністровської міської ради Оксана Соколенко, в свою чергу, радить місцевій владі вислухати проблеми батьків, з якими вони зіткнулися завдяки рішенням у сфері освіти.

«Віталій Вікторович, поверніться з небес на землю і послухайте батьків, вислухайте проблеми з якими вони зіткнулися завдяки вашим рішенням і просто дайте відповідь мамі, як вона має без власного транспорту забрати одну дитину з дошкільного закладу освіти в одному районі міста, а іншу, після другої зміни зі школи, з іншого куточку Білгорода-Дністровського. Але ж громадський транспорт курсує нестабільно, а біля першої школи зовсім відсутній. І це все взимку та при блекауті в країні!» –  звертається до мера Білгород-Дністровського Оксана Соколенко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси #новости_одессы #школи
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...