• Головна
  • Доручив впорядкувати графіки відключень: Одеську область відвідав Міністр енергетики України
12:29, 13 січня 2023 р.

Доручив впорядкувати графіки відключень: Одеську область відвідав Міністр енергетики України

Доручив впорядкувати графіки відключень: Одеську область відвідав Міністр енергетики України

12 січня Одеську область з робочим візитом відвідав Міністр енергетики України Герман Галущенко.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської ОВА.

В розмові з Міністром Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко торкнувся всіх проблемних питань, які нині є в секторі енергозабезпечення регіону. Зокрема, наголосив на недостатності лімітів електроенергії для області та нерівномірності розподілу навантаження. Окремо Начальник ОВА акцентував увагу на необхідності покращення роботи call-центру аби у критичні та аварійні періоди відключення електроенергії споживачі могли оперативно додзвонитись до операторів ДТЕК і залишити заявку. 

Сторони обговорили можливі та оптимальні шляхи вирішення усіх вищезазначених проблем. Міністр дав доручення ДТЕК справедливо розподіляти електроенергію, як в місті Одеса, так і по усім районам і громадам Одеської області та впорядкувати графіки відключення.

«Саме стабілізація енергосистеми та ефективне впровадження графіків відключень є головним прагненням і обласної влади, і енергетиків» - наголосив Начальник Одеської обласної військової адміністрації.

Також Максим Марченко домовився з Германом Галущенком щодо надання гуманітарної допомоги Одещині від міжнародних партнерів Міненерго: постачання різної потужності генераторів, особливо – силових, для об’єктів критичної інфраструктури. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...