• Головна
  • Терориста з Одещини засудили до 14 років позбавлення волі, - ФОТО
13:24, 7 грудня 2022 р.
Надійне джерело

Терориста з Одещини засудили до 14 років позбавлення волі, - ФОТО

Терориста з Одещини засудили до 14 років позбавлення волі, - ФОТО

За матеріалами Служби безпеки України Приморський районний суд Одеси заочно засудив до 14 років позбавлення волі бойовика терористичної організації «днр».

Про це повідомила пресслужба відомства.

За даними слідства, уродженець Одещини у вересні 2014 року з особистих ідеологічних переконань добровільно приєднався до терористичної організації «днр». З того часу перебуває у складі незаконних збройних формувань під позивним «Агуз».

Чоловік вступив до лав незаконного збройного формування «інтернаціональна бригада «пятнашка» з дислокацією у м. Донецьк, у складі якого брав активну участь у бойових діях проти сил антитерористичної операції, зокрема в Донецькому аеропорті.

Терориста з Одещини засудили до 14 років позбавлення волі, - ФОТО, фото-1

Згодом бойовик перейшов до так званого «1-го армійського корпусу збройних сил «днр». У його лавах брав участь у бойових діях проти українських військових підрозділів поблизу населених пунктів м. Дебальцеве та м. Горлівка Донецької області. Наразі, перебуваючи у складі цього бандформування на посаді командира одного з підрозділів, він бере безпосередню участь у бойових діях проти Сил оборони у так званій «промисловій зоні» поблизу м. Авдіївка Донецької області.

За свої «подвиги» бойовик був неодноразово нагороджений окупаційною адміністрацією.

Крім того, зловмисник популяризував терористичні угруповання бойовиків ОРДЛО та закликав до їхньої підтримки в соцмережі та серед свого оточення.

Під час досудового розслідування слідчими СБУ провину фігуранта повністю доведено.

Початок строку відбування покарання засудженому обчислюватимуть з дати його затримання та реального виконання покарання. Звісно ж, якщо до цього часу терорист не буде ліквідований.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...