• Головна
  • Оренда житла в Одесі: варіанти до 4000 гривень
15:39, 2 грудня 2022 р.
Надійне джерело

Оренда житла в Одесі: варіанти до 4000 гривень

Оренда житла в Одесі: варіанти до 4000 гривень

Останнім часом через Google частіше стали шукати житло в Одесі. У зв'язку з цим сайт 048.ua підібрав чотири квартири, які можна довгостроково орендувати у різних районах міста.

Ми виділили чотири варіанти, вартість проживання в яких варіюється від 3800 до 4000 гривень на місяць.

Зазначимо, що ця добірка не є рекламою або топом, а всі квартири були знайдені випадковим чином на сайті з безкоштовними оголошеннями OLX, посилання, на який пошуковик Google видає серед перших за запитом "зняти квартиру в Одесі довгостроково".

Квартира на Варненській

Вартість оренди: 3800 гривень за місяць

Оренда житла в Одесі: варіанти до 4000 гривень, фото-1

Квартира розташована останньому поверсі п’ятиповерхового будинку. Загальна площа 30 квадратних метрів. Площа кухні 6 кв. Є балкон. Санвузол суміжний. Централізоване опалення. Ремонт та меблі застарілі, але стан житловий. Є необхідна побутова техніка та інтернет. Одна кімната. У районі, де знаходиться житло, добре розвинена інфраструктура.

Квартира на Дерибасівській

Вартість оренди: 3990 гривень за місяць

Оренда житла в Одесі: варіанти до 4000 гривень, фото-2

Автор оголошення вказав, що квартира розташована на першому поверсі двоповерхового будинку. Але на фото видно, що вона не на першому поверсі. Тому зверніть на це увагу. Можливо, що ці данні були вказані помилково, а може буди, що оголошення розмістили шахраї. Будьте обачні.

Загальна площа дорівнює 25 квадратним метрам, з яких 5 займає кухня. Одна кімната. Санвузол суміжний. Газове опалення. Стан квартири дуже хороший. Є всі необхідні меблі та побутова техніка. Квартира знаходиться в центрі міста. У цьому районі добре розвинена інфраструктура.

Квартира в Аркадії

Вартість оренди: 4000 гривень за місяць

Оренда житла в Одесі: варіанти до 4000 гривень, фото-3

Квартира розташована на останньому поверсі п’ятиповерхового будинку. Загальна площа 35 квадратних метрів. Кухня займає 9 кв. Одна кімната. Стан хороший. Є всі необхідні меблі та побутова техніки. У цьому районі чудово розвинена інфраструктура.

Квартира в Малиновському районі

Вартість оренди: 4000 гривень за місяць

Оренда житла в Одесі: варіанти до 4000 гривень, фото-4

Квартира розташована на першому поверсі одноповерхового будинку. Загальна площа дорівнює 35 квадратним метрам. Кухня займає 10 кв. Одна кімната. Санвузол суміжний. Стан житла нормальний. Є необхідні меблі та побутова техніка. Індивідуальне газове опалення. У цьому районі нормально розвинена інфраструктура.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #зняти_квартиру
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...