• Головна
  • Збив дітей: в Одесі судили водія, який напідпитку без водійського посвідчення пролетів на червоне та скоїв ДТП, - ФОТО
10:23, 1 грудня 2022 р.
Надійне джерело

Збив дітей: в Одесі судили водія, який напідпитку без водійського посвідчення пролетів на червоне та скоїв ДТП, - ФОТО

Збив дітей: в Одесі судили водія, який напідпитку без водійського посвідчення пролетів на червоне та скоїв ДТП, - ФОТО

Водій, який в Одесі збив малечу, проведе за ґратами 3 роки за скоєння ДТП. Апеляційний суд підтримав позицію прокуратури. 

Про це повідомила пресслужба відомства. 

Одеський апеляційний суд підтримав позицію ювенальних прокурорів Одеської обласної прокуратури та залишив без змін вирок суду першої інстанції стосовно 22-річного одесита, яким його визнано винним у скоєнні ДТП, внаслідок якої постраждали двоє малолітніх дітей.

Вироком Малиновського районного суду м. Одеси, що наразі набрав законної сили, водія засуджено до 3 років позбавлення волі (ч. 2 ст. 286 КК України).

Встановлено, що на початку лютого минулого року засуджений, керуючи напідпитку та без посвідчення водія легковиком Toyota Prius, проїхав на розі вулиць Розумовської та М’ясоїдівської на заборонений сигнал світлофора, чим допустив зіткнення з мікроавтобусом Ford Transit. Від удару легкове авто відкинуло на пішохідний перехід, де в цей час переходили вулицю брат із сестрою.

Збив дітей: в Одесі судили водія, який напідпитку без водійського посвідчення пролетів на червоне та скоїв ДТП, - ФОТО , фото-1

Внаслідок скоєного наїзду 11-річна дівчинка отримала відкриту проникаючу черепно-мозкову травму, а також забої різного ступеню тяжкості, та впала в кому, а її 12-річний брат отримав легкі тілесні ушкодження.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #ДТП
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...