• Головна
  • Григорій Козловський: "Ми завжди підтримуємо ініціативи, які допомагають вигнати орків з нашої землі"
Новини компаній
15:00, 30 листопада 2022 р.

Григорій Козловський: "Ми завжди підтримуємо ініціативи, які допомагають вигнати орків з нашої землі"

Новини компаній

У Львівському обласному госпіталі за кошти меценатів відкрили реабілітаційне відділення для захисників і захисниць. Тепер там одночасно можуть лікувати 50 військових.

фото - Григорій Козловський, львівський меценат і бізнесмен

Григорій Козловський, відомий львівський бізнесмен і меценат, почесний президент футбольного клубу «Рух», теж долучився до цього проекту разом з родиною. Він особливо підкреслив: «Ми завжди відгукуємося на ініціативи, які допоможуть наблизити нашу найбільшу Перемогу, які пришвидшать її та посприяють вигнанню орків з нашої землі. Допомога нашим лікарням і госпіталям - один із пріоритетів. Коли потрібно підтримати наших захисників і захисниць, наша родина не замислюється ні на мить, і ми будемо продовжувати це робити, оскільки це дуже корисна та потрібна справа»

За його словами, у сучасній палаті є тематичний мурал на футбольну тематику і з абревіатурою футбольного клубу «Рух».

Григорій Козловський: "Ми завжди підтримуємо ініціативи, які допомагають вигнати орків з нашої землі", фото-1

«Ми свідомо наповнили цю палату ще й спортивною тематикою, зокрема, футбольні мурали на стінах повинні надихати людей на позитивний та життєствердний настрій. Таким чином намагаємося зарядити наших захисників і захисниць оптимізмом», - додав Григорій Козловський.

Меценат запевнив, що на цьому допомога нашим воїнам не закінчиться. У планах - організація під патронатом футбольного клубу «Рух» турніру для захисників і захисниць. Це допоможе їм відпочити та переключитися. 

Григорій Козловський: "Ми завжди підтримуємо ініціативи, які допомагають вигнати орків з нашої землі", фото-2

«Останніх півроку цей проєкт був для нас ключовим. Ми розуміли, що хлопці, які втратили руки, ноги, перебувають у важкому психоемоційному стані й заслуговують на те, щоб проходити реабілітацію та лікування в комфортних умовах»,- наголосила співініціаторка проєкту Ганна Крисюк.

Спільними зусиллями та завдяки спонсорській допомозі бізнесу вдалося відновити вже майже 700 квадратних метрів реабілітаційного відділення госпіталю. А це 10 палат, які розфарбували патріотичними малюнками Також відремонтовано адміністративну частину, ординаторські, коридори. Закуплено інвентар, побутову техніку, телевізори, засоби гігієни, постільну білизну, книги.

Григорій Козловський: "Ми завжди підтримуємо ініціативи, які допомагають вигнати орків з нашої землі", фото-3

"Відновлено майже 700 метрів квадратних реабілітаційного відділення на базі нашого госпіталю. Тепер наші пацієнти, захисники, які потребують висококваліфікованого лікування, перебуватимуть у насправді гарних умовах, і це так само на 100 відсотків допомагає швидшому одужанню. Ми має зробити все, щоби наші захисники одужували якомога швидше та поверталися до нормального життя", – наголосив Максим Прикупенко, директор Львівського обласного госпіталю ветеранів війн і репресованих імені Юрія Липи.

Григорій Козловський: "Ми завжди підтримуємо ініціативи, які допомагають вигнати орків з нашої землі", фото-4

Реабілітаційне відділення - це лише початок великого проекту. Триває робота, щоб невдовзі на Львівщині відкрити сучасний центр, де наші військові та цивільні могли би отримуватимуть увесь спектр необхідної допомоги, особливо в період війни та після нашої перемоги, - психореабілітацію, пластичну хірургію, допомогу під час опікових травм, протезування.

Григорій Козловський: "Ми завжди підтримуємо ініціативи, які допомагають вигнати орків з нашої землі", фото-5

"Наше завдання – надавати якісні медичні послуги. Величезне дякую спонсорам, які готові викладати свої гроші та допомагати державі, створювати умови для того, щоби бійці, повертаючись з фронту, могли отримувати якісне медичне лікування в якісних умовах. Велике дякую "Руху" за цю допомогу. Думаю, що спільними зусиллями ми не тільки будемо давати бій на футбольному полі, але й давати бій на фронті, давати бій тим речам, які не зробили до цього", – зазначив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Григорій Козловський #Григорій Петрович Козловський # Hryhoriy Kozlovskyy
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...