• Головна
  • Підстрелив 10-річного хлопчика: на Одещині дитину госпіталізували з осколковим пораненням черепа, - ФОТО
14:38, 26 серпня 2022 р.
Надійне джерело

Підстрелив 10-річного хлопчика: на Одещині дитину госпіталізували з осколковим пораненням черепа, - ФОТО

Підстрелив 10-річного хлопчика: на Одещині дитину госпіталізували з осколковим пораненням черепа, - ФОТО

На Одещині правоохоронці розслідують обставини травмування 10-річного хлопчика. Дитину вчора, 25 серпня, госпіталізували до лікарні з відкритим проникаючим осколковим пораненням черепа.

Про це повідомили в ГУНП Одещини. 

За попередніми даними слідства, в хлопчика здійснив самовільний постріл 46-річний мешканець Одеського району внаслідок необережного поводження з саморобним пристроєм для відстрілу куль.

З пояснень чоловіка: він знайшов пристрій у вигляді ручки, став його роздивлятись і в його руках несподівано для нього відбувся постріл.

Випущена куля потрапила в голову малолітньому сусідові. Постраждалого ушпиталили до дитячої клінічної лікарні. Медики діагностували дитині відкрите проникаюче осколкове поранення черепа. В той же день хлопчика прооперували. Наразі його стан стабільний.

Слідчі відділення поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 2 вилучили в чоловіка пристрій та розпочали провадження, попередньо кваліфікувавши подію за статтею 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках досудового розслідування призначено низку експертиз, проводяться слідчі дії, за результатами яких буде дана остаточна правова кваліфікація події.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...