• Головна
  • На Одещині викрили наркоаграрія, - ФОТО
12:54, 12 липня 2022 р.

На Одещині викрили наркоаграрія, - ФОТО

На Одещині викрили наркоаграрія, - ФОТО

У Болградському районі поліцейські викрили наркоаграрія.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП в Одеській області.

Житель Тарутинської селищної громади незаконно вирощував на обійсті коноплі. Правоохоронці голосили йому підозру за статтею 310 Кримінального кодексу України.

Отримавши оперативну інформацію про протиправну діяльність чоловіка, поліцейські провели за місцем його мешкання обшук. Під час санкціонованих заходів стражі порядку виявили насадження конопель.

Наркотичне зілля «аграрій» вирощував і на городі, і в господарському приміщенні у горщиках. В якості речових доказів з домоволодіння правопорушника вилучили десятки наркомістких рослин. Їх поліцейські направили на експертне дослідження.

За результатами досудового розслідування слідчі оголосили фігуранту підозру у незаконному вирощуванні конопель, передбаченому частиною 1 статті 310 Кримінального кодексу України. Відповідно до чинного законодавства, правопорушнику може загрожувати штраф від ста до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років. Справу вже передано до суду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одесса #новости
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...