• Головна
  • Автокредитування від Ломбард «ПЕРШИЙ»
Новини компаній
09:00, 3 червня 2021 р.

Автокредитування від Ломбард «ПЕРШИЙ»

Новини компаній

Переваги оформлення автокредитування в автоломбард «ПЕРШИЙ» | avto.lombard1.com.ua

Терміново знадобилася велика сума? Ми знаємо, як вам допомогти! Хочемо запропонувати вам варіант, при якому ви отримаєте потрібні гроші, але авто залишиться у вашому користуванні!

Ласкаво просимо в Ломбард «ПЕРШИЙ»! У нас Ви можете оформити кредит під заставу авто і отримати свої гроші вже в цей же день! Зараз ми розповімо вам, як це працює!

Переваги автокредитування в Ломбарді «ПЕРШИЙ»

Оформлюючи кредит у нас, ви отримаєте такі переваги:

  • кредит з правом керування заставним авто - ви отримаєте гроші під заставу свого автомобілю, але авто залишається при Вас. Не потрібно терміново шукати інший транспорт поки ви виплачуєте кредит. Оформлюючи кредит у нас, ви можете не хвилюватися, що ваше авто хтось перекупить. Ломбард «ПЕРШИЙ» не займається продажем транспортних засобів, які знаходяться під заставою, за умови виконання вами умов кредитного договору;
  • кредит під мінімальний відсоток*, строком до 36 місяців;
  • узгодження умов кредитування та оформлення договорів кредиту, та застави від 15 до 60 хвилин;
  • отримання кредитних коштів готівкою або на картку; можливість отримання попередньої онлайн оцінки автомобілю на нашому сайті - просто вкажіть характеристики вашого авто і наші фахівці озвучать вам попередню суму кредиту, який ви маєте змогу отримати за умови виконання інших умов кредитування. Якщо вартість вас влаштує, ви можете призначити зустріч з нашим кредитним експертом на будь-який зручний для вас час у найближчому до вас відділенні Ломбарду «ПЕРШИЙ»;
  • відділення Ломбарду «ПЕРШИЙ» знаходяться по всій Україні (ознайомитися з місцем розташування всіх відокремлених підрозділів Ломбарду «ПЕРШИЙ» можна на нашому сайті lombard1.com.ua/ru/otdeleniya/.

Більше не треба ризикувати, терміново шукати порядного покупця, щоб продати авто та отримати необхідну суму грошей або думати про новий спосіб пересування містом. Ви отримаєте потрібні гроші тут і зараз, а ваш транспорт залишиться при вас!

Автокредитування від Ломбард «ПЕРШИЙ»

Автокредитування від Ломбард «ПЕРШИЙ»

Як оформити кредит під заставу авто у Ломбарді «ПЕРШИЙ»?

Для того, щоб отримати кредит під заставу свого авто, необхідно призначити зустріч з нашим кредитним експертом у будь-якому відділенні Ломбарду «ПЕРШИЙ». Він огляне Вашу машину і назве орієнтовну оціночну вартість авто, в межах якої ви маєте змогу отримати кредит. Якщо вас все влаштує, гроші будуть видані вам готівкою або переведені на карту в день оформлення договорів кредиту та застави.

Які документи потрібні для оформлення кредиту в Ломбарді «ПЕРШИЙ»:

  • паспорт або ID - карта, ІПН;
  • свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Важливо: особистість клієнта і власника транспорту повинні збігатися;
  • діючий поліс (договір) обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів;
  • довідка про працевлаштування терміном від 3 місяців, або наявність іншого додаткового доходу;

Збір необхідних документів для оформлення у нас кредиту під заставу авто займе у вас набагато менше часу, ніж підготовка авто до продажу.

Ломбард «ПЕРШИЙ» - кредитування для тих, хто цінує свій час!

* з детальними умовами автокредитування можна ознайомитись в усіх відокремлених підрозділах Ломбарду «ПЕРШИЙ» або за телефоном гарячої лінії 0 800 300 009.

Ліцензія від 28.11.2017 (розпорядження НАЦКОМФІНПОСЛУГ №4352)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...