• Головна
  • Страшний суд для одеського мера: всі клопотання захисту та обвинувачуваних відхилено, - ВІДЕО
19:20, 9 листопада 2018 р.

Страшний суд для одеського мера: всі клопотання захисту та обвинувачуваних відхилено, - ВІДЕО

Відбулося засідання суду по справі "Краяну". Судді відхилили всі клопотання захисту та обвинувачуваних. Справу будуть розглядати по суті. 

Про це повідомляє корреспондент 048. 

Зокрема, суд відмовився знімати арешт з половини коштів, заплачених містом за адміністративну будівлю заводу «Краян» (92 мільйона гривень). Суд не став скасовувати застави  для двох фігурантів - директора ТОВ «Valton Group» Ігоря Кравченко і директора ТОВ «Девелопмент еліт» Петра Загодиренко.

Також судова колегія залишила без розгляду скарги адвокатів на дії Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та НАБУ. Відхилено клопотання про закриття провадження щодо оцінниці будівлі Галини Богданової.

Перше засідання по суті призначено на 14 листопада.

За словами сторони обвинувачення, а саме - прокурора Максима Кравченко, всього суд розглянув 20 клопотань. Найпринциповішим питанням було питання по Галині Богдановій. 

Ситуацію також прокоментували громадсько-політичні діячі, серед них і свідок у цій справі Михайло Кузаконь. 

Геннадій Труханов, коментуючи ситуацію, заявив, що його більше всього цікавить, коли суд прийме "єдине вірне рішення" и скаже, що всі претензії були безпідставними. Яким чином Геннадію Труханову вдалося почати свою "промову" з того, що він не може давати оцінку діям колегії суддів, а закінчити тім, що він знає, яке рішення є ЄДИНИМ ВІРНИМ, дивіться у відео. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Труханов #суд #Краян
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...