Здається, що дівчина, що володіє модельною зовнішністю, - це предмет обожнювання чоловіків і заздрості жінок. Але високі представниці прекрасної статі теж мають певні проблеми, які пов'язані з їх ростом. Найбільш очевидною незручністю є те, що вони не мають можливості носити взуття на підборах тоді, коли їм захочеться. На вечірку або офіційний захід вони можуть дозволити собі надіти човники з каблуком більше п'ятнадцяти сантиметрів, проте, в повсякденному житті вони відчувають себе незатишно і дивно, використовуючи такі туфлі.

Однак не все так страшно. Якщо вибір взуття зроблений правильно, то навіть високі дівчата можуть надіти каблуки і відчувати себе досить комфортно. Наприклад, їм чудово підійдуть туфлі на танкетці, взуття на невисокому каблуці і ботильйони. Розглянемо кожен варіант окремо.

У пошуках постачальника взуття

Вам цікаво, де можна знайти такі варіанти взуття? Різноманітні туфлі у великій кількості представлені в асортименті інтернет-магазину ecco.com.ua. Він є офіційним представником бренду Ecco в Україні. Чим примітна взуття від даного постачальника? Своєю високою якістю. Для виробництва виробів компанією Ecco задіюються тільки найякісніші матеріали. Звичайно, це позитивно позначається не тільки на зовнішньому вигляді туфельок, а й на їх терміні експлуатації. Вироби з натуральних матеріалів стійкіші до різноманітних впливів. Їм не страшні подряпини, волога, перепади температур. Зовнішній вигляд взуття залишається незмінним довгий термін. Як бачите, всі витрати на брендове взуття тут же окупаються. Тому не завжди варто економити, замовляючи низькоякісне взуття з Китаю.

Наскільки різноманітний асортимент компанії Ecco? На цей рахунок дамам переживати не варто - в каталогах на https://ecco.com.ua/catalog/zhinoche-vzuttya/tufli/ вони знайдуть туфлі жіночі будь-якого типу. Тут є витончені моделі на шпильці, практичні моделі на квадратних міцних підборах. Знайдуться і човники - вони вже кілька сезонів не виходять з моди. Жінкам залишається тільки уважно вивчити асортимент інтернет-магазину і знайти в буклетах відповідні моделі взуття.

Що врахувати при виборі?

Висока жінка обов'язково стане центром загальної уваги, якщо надягне туфлі на шпильці. Саме тому такі моделі так актуальні у дам. Носять їх усі, незалежно від віку. Але багато дівчат вважають за краще виділятися на роботі своїм професіоналізмом, а не красою або високим ростом, тому навмисно відмовляються від високих каблуків. Їм може підійти взуття на п'ятисантиметрової танкетці. Перевагою стане ще й те, що ноги в таких туфлях практично не втомлюються.

Працюючі жінки також можуть приміряти взуття на низьких підборах. Такі туфлі виглядають дуже стильно, а зросту практично не додають. В офісі найкраще носити моделі нейтральних відтінків, віддаючи перевагу чорному або бежевому кольору. У повсякденному житті можна дозволити собі носити і яскраві туфлі. Навіщо відмовляти собі в цьому задоволенні?

Чоботи, що є найпоширенішим варіантом зимового взуття, можуть в деяких  і не підійти високим дівчатам. Часто ботфорти виглядають вельми зухвало. Класичні ботильйони – варіант вишуканий і стильний. Вони ідеально поєднуються з сучасними нарядами і надають діловим дівчатам вишуканості. До речі, за допомогою таких виробів можна зменшити стопу - виглядають ботильйони на ніжці досить акуратно.

Високі жінки, які вміють правильно вибрати взуття на підборах, можуть носити його в повсякденному житті і не відчувати жодного дискомфорту. Головне, орієнтуватися на себе, брати до уваги свій стиль.