Хочете, щоб ваш бізнес залишився на плаву? Будьте гнучкими, скорочуйте витрати, шукайте ефективні шляхи збуту продукції або реалізації послуг. Вирішити ці завдання без власного сайту сьогодні не вийде. Корпоративний веб-ресурс - це потік нових клієнтів і партнерів, зростання популярності фірми, імідж і турбота про майбутнє. Але що робити, якщо засобів на створення повноцінного багатосторінкового сайту доки немає? Тоді можна купити сайт візитку чи створити його.

Віртуальна візитка - це просто, швидко і доступно. Вона працює 24 години в добу, вимагаючи мінімальних витрат на зміст. Має лаконічний дизайн, але при цьому формує позитивний імідж. І це далеко не усе переваги. Розглянемо можливості сайту-візитки детальніше, а також його призначення і середню вартість виготовлення.

Сайт-візитка - це свого роду віртуальна візитна картка: невеликий сайт з інформацією, яка дозволяє отримати уявлення про діяльність компанії.

Основні розділи візитки : загальні відомості про організацію; перелік послуг або список товарів, що продаються; відомості для покупця: прайс-листи, листи замовлення, фотографії або портфоліо; контактні відомості: адреса, телефон, електронна пошта, ПІБ відповідальних осіб; інші розділи відповідно до специфіки діяльності і інтересів клієнтів організації.

Можливості сайту-візитки не обмежені наданням інформації. З його допомогою можна здійснювати рекламні кампанії в Інтернеті і навіть продавати баннерную рекламу, що при високій відвідуваності ресурсу принесе додатковий прибуток.

Головна мета створення сайту-візитки - первинне ознайомлення потенційних клієнтів з компанією. Відмінні риси - інформативність, лаконічність, індивідуальність, привабливий дизайн. Сайт не складений в розробці, містить не більше 10-ти сторінок із зрозумілою навігацією: користувач повинен швидко знаходити потрібну інформацію. Такий сайт відрізняє і простота в обслуговуванні. Від власника вимагається тільки оновлювати контакти і іноді завантажувати новини і прайс-листи, якщо це передбачено розділами. На відміну від класичного корпоративного ресурсу, сайт-візитка не дає клієнтові вичерпних відповідей на усі питання. Він позбавлений від більшості ваговитих модулів, забезпечує ключову функцію - доступність.

Корпоративний сайт вимагає відчутних фінансових вкладень. Вартість сайту-візитки значно нижча. Такий сайт чудово підходить для індивідуальних підприємців і людей, який одноосібно займаються наданням послуг.