Путівки в санаторії Трускавця – це комплекс послуг, зібраних в один пакет – санаторно-курортні путівки. Путівки в санаторії Трускавця включають в себе наступні послуги: проживання, харчування, лікування .

Купуючи путівку в готельний комплекс на lisova-pisnia.ua ви гарантовано будете проживати в оздоровниці, в номері обраної вами категорії : економ, стандарт, покращений, напівлюкс, люкс та апартаменти. Заселення та звільнення номеру проходить згідно санаторно-курортного режиму

У вартість путівки включено харчування ( сніданок, обід, вечеря ). Що це означає? На курорті Трускавець в санаторіях гостям запропонують виключно триразове дієтичне харчування (кілька дієт в залежності від діагнозу). Типи живлення можуть бути різні: стандартне харчування, покращене, " шведський стіл (залежить від санаторію та обраної категорії номера). Тип харчування уточнюйте у співробітників. Пам'ятайте, що санаторії Трускавця іншого харчування, крім дієтичного, не запропонують!

У вартість путівки входить лікування. Що це значить, включено лікування? Купуючи путівку в усі санаторії Трускавця або пансіонати, ви проживаєте, харчуєтеся і лікуйтеся на медичній базі даного санаторію (пансіонату).

В лікування по путівці входить - все лікування, весь комплекс процедур, який призначить лікар. Це стандартна відповідь всіх санаторіїв на дане питання, але спробуємо роз’яснити більше в цьому питанні, наводячи приклади і пояснення. Також, для тих хто цікавиться, радимо почитати основні напрямки і показання лікування в Трускавці.

Які ж все таки процедури входять у лікувальний пакет? Базове курортне лікування, як правило, це стандартний набір лікування , який повинен входити в лікувальний пакет. Кожен санаторій індивідуально вирішує який лікувальний пакет, які процедури повинні входити у вартість.

Умовно, для того щоб гості розуміли як відрізняються ціни на путівки і ніж, наведемо приклад: у одного санаторію вартість стандартного лікувального пакета — 52 грн/добу, а у іншого ціна розрахована з урахуванням 152 грн/добу, ось вам інформація для роздумів.

Для кожного індивідуально той чи інший пакет хороший, комусь достатньо мінімального набору процедур, а комусь необхідно якісне лікування. Сьогодні хорошими базовими лікувальними пакетами можуть похвалитися багато санаторіїв Трускавця.

Що саме включити додатково до вартості відпочинку, кожен санаторій вирішує окремо. З додаткових послуг, що входять у ціну , можливі: відвідування басейну, тренажерного залу, дитяча кімната, бібліотека, парковка автомобіля, культурні вечори.