Губи — це делікатна зона, за якою теж потрібний спеціальний догляд. Не забувайте про зволожувальний блиск для губ, коли ви вибираєте доглядову косметику. Ідеальний варіант пропонує бренд INSTYTUTUM, що в одному продукті поєднує доглядовий засіб і декоративну косметику.

Чому губам необхідний специфічний догляд?

Шкіра на губах тонка й позбавлена природного захисного бар’єра. Без стороннього зволоження вона тріскається, спричиняє відчуття дискомфорту й має загалом непривабливий вигляд.

При пересушуванні губи покриваються ороговілою плівкою. А це ускладнює нанесення помади, особливо матових текстур. Під час усмішки тріщинки на губах можуть розходитися й кровоточити. А це стає сприятливим середовищем для розвитку патогенних мікроорганізмів.

Отже, мінімальні проблеми на губах можуть спричинити суттєвий дискомфорт. Позбутися їх можна за допомогою правильного догляду й достатнього зволоження.

Огляд блиску Fancy Match Lip Gloss

Fancy Match Lip Gloss — це універсальний засіб для делікатної ділянки губ, що одночасно поєднує догляд і мейкап. Блиск має ніжну текстуру, а компоненти у формулі живлять, зволожують і пом’якшують зону губ.

Особливості засобу:

  • не утворює липкий шар на поверхні;
  • надає ефект збільшення губ;
  • має універсальний тон, який пасує всім;
  • розгладжує вертикальні лінії й надає ефект ліфтингу.

Засіб містить унікальну формулу. Fancy Match Lip Gloss — це насамперед про науково обґрунтований і професійний догляд. При нанесенні блиску ви відчуєте тепло й легке поколювання. Така реакція є нормою через ефект збільшення губ.

Пептиди й екстракт портулаку збільшують об’єм губ, екстракт квітки акмели візуально додає наповненості. Завдяки цим засобам візуально зменшуються зморшки та вертикальні лінії губ.

Отже, якщо ви прагнете зробити губи здоровими й привабливими, зволожувальний блиск для них — ідеальне рішення. А ефект збільшення губ і живлення стають приємним додатком до основних функцій.