Фулфілмент в Україні є порівняно новим для нашої країни видом ефективної взаємодії між безпосереднім постачальником з торговим бізнесом, а також між кінцевим клієнтом. З цієї причини не всім сьогодні відомо, що ж це таке та що можна відносити до фулфілменту. Далі пропонуємо вам разом із нами поговорити про цей термін та його складники й відповідно про те, куди саме краще звернутися аби отримати послуги високої якості.

До речі, фулфілмент вважають комплексом спеціальних логістичних послуг, що їх та чи інша компанія радо надає своїм партнерам. Якщо говорити про компанії, котрі надають такий асортимент послуг, варто відзначити, що вони беруть на себе всі без виключення логістичні процеси, розпочинаючи одержанням або виробництвом певних товарів і закінчуючи їх доставкою до кінцевого споживача.

Про що важливо пам'ятати, коли йдеться про фулфілмент?

Термін «фулфілмент» з самого початку є комплексом операцій, що їх проходить замовлення після його оформлення та до моменту отримання покупцем. Завдяки швидкому та якісному фулфілменту можна значно підвищити лояльність клієнтів до продавців. Річ у тім, що навряд можна буде знайти людей, які б не хотіли отримувати свої замовлення максимально швидко та без будь-яких проблем.

Саме тому власники бізнесу щоденно замислюються про правильне побудування процесу, від якого залежатиме не лише репутація компанії, а і її шанси на успішний розвиток. Говорячи про процес фулфілменту, варто відзначити, що він з самого початку складається з цілого ряду важливих операцій. Зокрема сюди входять наступні:

  • доставка товарів від безпосереднього постачальника на склад для подальшого зберігання;
  • прийом товару з контролем якості та стикеруванням і маркуванням;
  • ефективне та надійне зберігання на складі;
  • поштучний якісний відбір потрібного товару з його надійним пакуванням;
  • відвантаження з передачею відправлень перевізникам та організація подальшого супроводу.

Якщо вас цікавлять послуги фулфілменту в Україні та ви хотіли б мати справу з професіоналами своєї справи, яким можна без вагань довіряти, радимо звернути увагу на спеціалізовану українську логістичну компанію Fashion Logistics. Спеціалісти компанії понад 15-ть років працюють у сфері логістики з маркетплейсами та роздрібними мережами Fashion напрямку. Це ваше найкраще рішення по цілому ряду причин.

Основні переваги Fashion Logistics та співпраці з компанією

Головною метою цієї компанії є внесок у розвиток Fashion індустрії України. Щоденно тут роблять все від себе залежне для надання доступу клієнтам до кращих технологій логістики, які тільки нині доступні для бізнесу або ж лише відкриваються. Якщо вам потрібно буде швидко масштабувати ваш бізнес і ви захочете отримати допомогу в налагодженні логістики, звертайтеся в Fashion Logistics.

Ця компанія завжди готова запропонувати вам повний комплекс послуг фулфілменту, які вам будуть необхідні. Зокрема, виходячи зі специфіки вашого бізнесу, ви можете скористатися можливістю довірити Fashion Logistics прийом з маркуванням та перевіркою якості, розміщення з подальшим зберіганням та відбором, комплектацію з контролем, а також:

  • упаковку з відвантаженням;
  • прийом можливих повернень;
  • кросс-док з копакінгом.

У вас залишилися якісь питання? Хотіли б детальніше дізнатися про роботу компанії та інші її послуги і переваги? Запрошуємо відвідати офіційний інтернет-сайт Fashion Logistics, який розташовується за адресою – fashionlogistics.com.ua. Тут ви знайдете контактну інформацію для швидкого по часу зв'язку з представником Fashion Logistics. Скористайтеся нею аби отримати всі відповіді на питання, які вас давно цікавлять.