Проєкт Funstage є інформаційним ресурсом для ознайомлення з термінами та поняттями, що застосовуються в покері та його різновидах. Перейти на сайт можна за посиланням https://funstage.com.ua/kazino-s-zhivymi-dilerami/.

Одним з понять цієї гри, що має важливе значення, є флоп. Розгляне, що він собою представляє, які його типи існують, адже саме флоп є ключовим моментом, який визначає подальший перебіг гри.

Флоп, що це таке

Якщо говорити про це поняття більш детально, то флоп є не чім іншим, як одним з етапів гри в покер та його різновиди. Іншими словами флоп – це ситуація, коли на борді відкриваються перші 3 карти загального значення після перших ставок, які називаються «префлоп».

Загальні карти на столі для результату гри має вирішальне значення. Невдалий розклад може зробити марною навіть найміцнішу руку на наступних вулицях. На цьому етапі можна в повній мірі оцінити такі аспекти, як:

  • сила поточної комбінації;
  • рівень загрози, що надходить від опонентів.

В ситуації, коли загальні карти відкриваються та їх бачать гравці, початкова рука стає підсумковою комбінацією. Щоб зробити свою гру максимально успішною, гравцю необхідно не тільки освоїти, а й розбиратися в основних видах флопу, з якими вони будуть зіштовхуватись в грі найбільш часто. Корисним буде і вивчення інформації за темою в цій https://funstage.com.ua/stati/flop-v-pokere-tipy-rozygrysh-raznyx-situacij-s-primerami/ статті.

Варіанти флопу в покері

В даній грі існує безліч варіантів флопу, але їх досить багато і всі запам’ятати неможливо. Тому розглянемо основні структури,.

  • Райдуга. Цей флоп ще називають «сухий». Його особлива риса – це карти різних мастей та номіналів – одна велика і дві маленькі. При сухому флопі більшість гравців за столом не мають можливості зібрати зі своїх карт флеш або стріт. При ситуації, коли консервативний опонент активно приймав участь в торгах на ранніх етапах і на борді з'явився «сухий» флоп, це може свідчити про наявність у противника сильної початкової руки. Але це також може свідчити і про блеф. Основна маса покеристів, що мають маленькі пари, на ранніх позиціях рідко підвищують ставки.
  • «Вологий» флоп. Це дві карти високого достоїнства. У них дві-три однакові масті. Такий флоп, на відміну від попереднього варіанту, здатен значно посилити стартову позицію. Він підвищує ймовірність формування сильних комбінацій – стріту чи флешу. Розглядати такі карти слід особливо уважно, навіть при наявності в руці пари карт одного номіналу. Але продовження гри з такою стартовою позицією залежить від особистого положення за столом, крім того, важливо уважно аналізувати карти противників.

Знання цих та інших варіацій, які детально можна вивчити на сайті першоджерела Funstage, дозволяють оцінити силу карт, якими володіють противники та вірогідність власної перемоги.