Будь-яка дитина у своєму ранньому віці досить гарно сприймає різні зорові явища. Найчутливішими органами чуття є саме рот і очі. Підкидаючи будь-які книжки в руках, випробовуючи їх ротом на смак, помічаючи перші гарні відтінки кольорів на різних книжкових ілюстраціях та прослуховуючи заспокійливі голоси батьків з матерями, які читають захопливі казки або ж кумедні віршики, завдяки цьому у діток формується любов з першим позитивним ставленням до книжок.

Хай там як, а якщо регулярно читати з дитинкою книги українською, можна буде розвивати словниковий запас та відповідно навички спілкування. Завдяки інтенсивному читанню дітки почнуть розуміти весь зв'язок між тим, що в книгах написано та намальовано, а також між прочитаним текстом.

Про що важливо пам'ятати?

Книга з її історією – те, що спонукає будь-якого малюка ставити велику кількість запитань та розшукувати на ці питання відповіді. Незалежно від того, то книги про короче манери та правила поводження у суспільстві або ж будь-які інші книги про природу, подорожі, друзів та не лише, дитина зможе розвивати навички міркування. Їй з легкістю вдасться дізнатися про різноманітні емоційні стани:

  • радість та смуток;
  • горе та захоплення;
  • гнів та ін.

Різноманітні книжкові історії запросто телепортують діток у світ неймовірної фантазії аби вони навчилися розуміти відмінність між справжнім з уявним. Тому спеціалісти радять читати з дітками щодня як мінімум до того часу, поки вони не будуть в змозі робити це самостійно. Далі для заохочення можна знаходитися з ними та слухати, як ваша дитина читає улюблені книги, тим самим мотивуючи її ще більше.

Для того аби ваш син та донька могли поринати у світ книг та читати улюблені і нові твори хоч кожного дня, важливо підшукати хороший магазин з широким асортиментом книг. Наприклад, за першої необхідності ви можете звернутися на онлайн-сайт відомого в Україні видавництва «Ранок».

Переваги співпраці з видавництвом «Ранок»

Їх є дуже і дуже багато. Для початку відзначимо, що всім поціновувачам якісних книг українською тут буде доступна можливість обирати серед безлічі пропозицій. На сайті видавництва «Ранок» є зручний розподіл книг за підрозділами «Новинки», «Ранній розвиток, підготовка до школи», «Навчальна література», «Дитяча література» та ін.

Тут ви гарантовано зможете знайти потрібні вам книги та обрати безліч цікавинок для першого знайомства. Додатковою перевагою є те, що у видавництві «Ранок» турбуються про кожного свого читача та клієнта. Саме тому тут обожнюють пропонувати охочим замовити книги за знижками. На сайті видавництва є спеціальний розділ «FINAL SALE». Переходьте та знайомтеся із гарячими цікавими пропозиціями, які стовідсотково прийдуться вам до смаку.