Ущільнення кабельних/трубних проходів Roxtec є універсальною системою ущільнення кабелів/труб при їх прокладанні крізь різні перегородки, стіни, підлогу, отвори конструкцій з бетону, цегли, гіпсу, металу. Вони забезпечують захист від вогню, води, газу, вибуху, ЕМІ.  

Придбати інноваційні кабельні та трубні вводи для захисту життя та майна ви можете на сайті компанії https://roxtec.com.ua

 Ущільнення кабельних/трубних проходів Roxtec виготовляються практично для всіх діаметрів кабелів/труб (від 3 мм), що дозволяє використовувати їх у багатьох галузях промисловості. Завдяки можливості проведення через кабельний/трубний прохід будь-якої потрібної кількості кабелів/труб та захисту  отворів прохода, що наразі не використовуються, це зручне та безпечне технічне рішення для кожного монтажника.

Також є можливість прокладання через вже змонтований прохід  нових кабелів/труб без додаткових витрат. Унікальна конструкція ущільнень кабельних/трубних проходів гарантує простоту їх монтажу/демонтажу, можливість повторного використання всіх компонентів системи з повним зберіганням їх захисних властивостей.

Просте встановлення прохідних ущільнень Roxtec

Унікальна конструкція ущільнень кабельних/трубних проходів Roxtec забезпечує просте їх встановлення.

Для цього в стіні (підлозі, перегородці та ін.) робиться лише один отвір. Гвинти, що стягують всю конструкцію ущільнення, розташовані у внутрішній її частині – компресійному блоці, а отже немає необхідності свердлити додаткові отвори під гвинти, що може бути складно.

Для ущільнення системи використовується компрессійний блок та любрикант-мастило, що забезпечує надійну фіксацію модулів з проведеними кабелями/трубами та робить систему герметичною.   

Переваги використання прохідних ущільнень Roxtec:

  • Герметичність системи, надійний захист від вогню, води, газу, вибуху, ЕМІ;
  • Простота монтажу/демонтажу;
  • Можливість прокладання через вже змонтований прохід, який вже експлуатується,  нових кабелів/труб без додаткових витрат та в будь-який час, без зупинки робочого процесу;
  • Всі модулі та муфти виготовлені за технологією «МультиДіаметр», що дозволяє використовувати ущільнення Roxtec для різних діаметрів кабелів/труб;
  • Міцність матеріалів, що використовуються;
  • Система ущільнень сертифікована в світі та Україні;
  • Професійна консультація при виборі відповідного рішення;
  • Можливість розроблення рішення безпосередньо під замовлення клієнта:
  • Термін повної окупності обладнання під час експлуатації від 2-х до 5-ти років;
  • Середній термін використання обладнання без втрати його характеристик – 40 років;
  • Перевірений бренд, що має представництва в 80 країнах світу.

www.roxtec.com.ua
Україна, м. Київ, вул. Перемоги,9
+38 (044) 536-15-54 +38 (067) 575-43-35 (Viber, Telegram)
email: [email protected]