Останнім часом все більше людей навіть для домашнього використання обирають косметику з професійного сегмента. І в цьому є резон. Професійні засоби хоч і коштують дещо дорожче, проте дають гарантований результат, є гіпоалергенними й максимально безпечними. До того ж в Україні є реальна можливість придбати такі засоби за приємними цінами. І допоможе в цьому магазин професійної косметики FABO. Що це за магазин і яку продукцію реалізує – розповідаємо.

Яку косметику можна купити в FABO?

LmfUSOhKJBU90m0xAWoncH0ZOfHx8p5YOmnORx-G-lY_Wp-OxCAXcIUSuwQnNwg9bCK4HLXmiMKS5fpw3s9Md_MH81nNANYgvFW31Jz99phtHBycsdlkUrHiRwdkjBXtkD92rDRxLyAdcc6g_byc1v4

Ім’я FABO на українському б’юті-просторі з’явилося майже 10 років тому. Асортимент, який пропонує компанія сьогодні, – кілька сотень найменувань від майже 80 всесвітньо відомих брендів. Причому це не та косметика, яку можна знайти в більшості мережевих магазинів, а засоби селективного сегмента, створені для справжніх цінителів якісної продукції. Це розробки таких брендів, як Medik8, Dr. Barbara Sturm, COSMEDIX, Oribe, Dermalogica та багатьох інших.

В асортименті магазину є все, що може знадобитися для правильного професійного догляду за обличчям, тілом, волоссям, зокрема:

  • денні та нічні креми різної дії;
  • очищувальні засоби;
  • засоби для усунення різних дерматологічних проблем (сухість, лущення, почервоніння, розацеа тощо);
  • шампуні, бальзами, маски для різних типів волосся;
  • засоби для стайлінгу;
  • дезодоранти;
  • самозасмага і захист SPF.

В каталозі є й чимало пропозицій для тих, хто віддає перевагу комплексному догляду з застосуванням засобів одного бренду. Це готові набори з різнотипних продуктів, зібрані фаховими косметологами з врахуванням потреб певного типу шкіри чи волосся.

Як вибрати косметику в магазині FABO?

Широкий асортимент – не єдина перевага інтернет-магазину FABO. Ще один плюс – продумана структура сайту і корисні додаткові функції, які допомагають швидку відшукати в каталозі потрібний засіб. Щоби вибрати косметику, яка ідеально підійде для вашої шкіри чи волосся, можна скористатися фільтрами пошуку або допомогою фахівця в онлайн-чаті.

Крім того, на сайті є унікальний сервіс – Карта Краси. Це онлайн-щоденник, за допомогою якого можна не тільки підібрати для себе оптимальні косметичні продукти, але й скласти індивідуальний план б’юті-рутини та відстежувати прогрес у власній зовнішності під час користування професійною косметикою з асортименту магазину.

Словом, FABO – це унікальний магазин, де кожен з легкістю підбере для себе ідеальну професійну косметику.