Якщо вам хоча б раз у своєму житті доводилося тримати у своїх руках такий виріб як граблі, вам точно не потрібно буде пояснювати те, що таке борона дискова. Граблі можна вважати тією самою обороною, правда маленькою. На перший погляд, з таким обладнанням як дискова борона все дуже і дуже просто, адже вона призначена для того аби можна було ефективно проводити таку роботу як боронування грунту.

Однак, на превеликий жаль, на практиці все виявляється набагато складнішим. Сьогодні дискові борони цілком заслуговано вважаються одним із найпопулярніших та відповідно найширших класів сільськогосподарської техніки. Саме тому можна стверджувати факт того, що боронування для таких конструкцій являється лише однією із всіх можливих функцій, які борони дискові можуть виконувати.

Які саме борони дискові причіпні сьогодні дуже популярні?

Одним серед найбільш затребуваних сьогодні агрегатів, які мають попит для використання у процесі обробки грунту, є саме дискові причіпні борони торгової марки Planter. Така продукція має неабиякий попит у фермерів, які надають перевагу використанню різноманітних технологій обробки грунту.

Цікавим можна вважати факт того, що такі борони мають доволі широку сферу свого застосування. Їх можна активно використовувати не лише для обробки грунту перед посівом, а й навіть для проведення основної обробки землі. Під час вибору такої дискової борони спеціалісти радять не забувати про цілі, для яких ви її обираєте та відповідно умови з особливостями рельєфу.

Основні переваги, що їх мають дискові борони Planter

До переліку основних переваг дискових борін цього виробника спеціалісти та задоволені власники виділяють не лише те, що така причіпна дискова борона ефективно обробляє грунт у верхніх шарах, але й те, що її можна використовувати з метою обробки землі перед проведенням посівної кампанії кормових, зернових та навіть технічних культур. До інших вагомих характерних особливостей та переваг цих конструкції також можна віднести:

  • З такою дисковою бороною у всіх охочих є можливість якісного видалення з будь-якої земельні ділянки різноманітних бур'янів.
  • Таку конструкцію можна також активно використовувати навіть коли йде мова про обробку після того, як було проведено післязбиральну обробку. Це не дивно, адже така борона дуже добре може подрібнювати залишки всіляких рослин після жнив посівних культур.
  • Якщо використовувати таку борону після дискування, ви зможе подрібнити, вирівняти та ущільнити ґрунт.
  • Якщо ви маєте на меті займатися землеробством та водночас так би мовити заощаджувати ресурс, краще борони дискової причіпної, ніж борона дискова від Planter вам годі й шукати.

До речі, таку причіпну дискову борону можна використовувати для різноманітних завдань. Зокрема з її допомогою можливо буде проводити не лише перед посівну та основну обробку грунту під зернові з технічними та кормовими культурами, а й ресурсозберігаючу обробку. Згадану борону також активно використовують для знищення бур'янів з подрібненим поживних залишків після збирання посівних культур. Завдяки тому, що така борона дискова причіпна гарно мульчує ґрунту із залишками рослин, ви можете не хвилюватися, адже він завжди буде живитися та тим самим ви зможете запобігти його ерозії.

Якщо ви хотіли б нарешті придбати такий унікальний агрегат за кращою в Україні ціною, радимо звернути увагу саме на онлайн каталог компанії «АгроЛіга», яка є досить відомою саме завдяки високоякісним культиваторам та боронам свого власного виробництва. Саме тут ви зможете за доступними цінами придбати з доставкою по всій території України продукцію найкращої якості, довговічну, надійну та функціональну.