Поліграфія – перевірений ефективний спосіб рекламування товарів чи послуг, а також просування бренду на ринку. Чимало видів друкованої продукції замовляються з метою підтримання іміджу, як елемент корпоративного стилю. Друкарня «Хамелеон К» пропонує оперативне виготовлення різних видів поліграфії зі стандартними чи індивідуальними параметрами. Які варіанти сьогодні є найбільш популярними та враховують потреби сучасного бізнесу?

Наліпки та етикетки

Наклейки – ефективний і доступний спосіб реклами для багатьох видів бізнесу. Вони допомагають швидко залучити увагу потенційних клієнтів до бренду чи товару. Одна з головних переваг використання рекламних наклейок – це їхня відносно низька вартість. Вони можуть виготовлятися з різних матеріалів, враховуючи запланований бюджет та сфери застосування поліграфії. Приміром, паперові наклейки добре підходять для коробок, листів, використання в умовах приміщення. Наліпки на самоклеючій плівці – універсальні, адже можуть застосовуватися навіть на вулиці.

Рекламні наклейки вважаються ефективним засобом брендування. Вони дозволяють підвищити рівень розпізнавання бренду серед потенційних клієнтів та зміцнити імідж компанії. Виготовити їх можна в різних формах та кольорах, що дає змогу створити оригінальний дизайн і відповідати корпоративній стилістиці. На наклейках можна надрукувати коротку інформацію про бренд, логотип, контактні дані, слоган або акційні пропозиції.

Брендовані паперові пакети

Це практична та бюджетна упаковка, яку використовують служби доставки, магазини з різними видами товарів, ресторани. Оскільки пакети можуть використовуватися багаторазово, то вартість їх виготовлення швидко покривається високою ефективністю від реклами.

5 причин, чому варто використовувати паперові пакети для бізнесу:

  • Реклама бренду. Зазвичай клієнти продовжують регулярно носити пакети, тож логотип компанії побачить чимало потенційних покупців.
  • Екологічність. Упаковка з паперу є більш екологічним варіантом у порівнянні з пластиковою. Пакети швидко розкладаються, а також можуть повторно перероблюватися. Використання паперових пакетів із лого – чудова можливістю для компанії продемонструвати екологічну свідомість та відповідальність.
  • Простота в дизайні. Паперові пакети з логотипом відрізняються мінімалізмом. Макет для друку створюється за лічені хвилини.
  • Міцність та довговічність. Паперові пакети багаторазові. Посилене дно упаковки дозволяє носити важкі предмети та продукти.
  • Низька вартість. Цей вид поліграфії є відносно дешевим варіантом. Доцільно відразу замовляти друк великим накладом, адже витрати на упаковку швидко покриваються.

Фірмові календарі

Створення календарів з логотипом є важливим елементом брендування. Така поліграфія містить назву компанії, слоган та інші корпоративні елементи, які допомагають закріпити образ бренду в свідомості клієнтів та партнерів. У фірмових календарів широкий спектр застосування. Чудове рішення – роздача поліграфії в якості подарунків покупцям, співробітникам компанії. Окрім функції маркетингу, календарі ще й виконують своє пряме призначення. Тож це корисна друкована продукція, яка завжди користується попитом.

Календарі можна роздавати на виставках, семінарах, конференціях та інших подіях, які проводить компанія. Продаж мерчу – також вдале рішення. Відомий бренд може створювати фірмові календарі з метою їхнього продажу. Постійні клієнти охоче використовують практичні рішення від улюблених компаній. Представляти брендовану поліграфію можна у різних точках продажу чи лише у власних фірмових магазинах – офлайн чи онлайн.

Блокноти з лого

Цей вид поліграфії також є вдалим варіантом корпоративних презентів. Вручати їх можна бізнес-партнерам, постійним клієнтам. При великих замовленнях на товари чи послуги брендовані блокноти можуть додаватися в якості бонусу. Роздавати їх можна на масштабних подіях за участі бренду і використовувати як рекламні матеріали для виставок, семінарів.

Для працівників компанії фірмові блокноти – незамінні помічники в роботі. Вони допомагають оптимізувати час, раціонально планувати робочі завдання. Коли менеджер робить нотатки у блокноті в присутності клієнта, то формує стійкий візуальний образ та посилює запам’ятовування бренду.

Популярністю також користуються візитки, фірмові бланки та папки, поштові конверти з лого тощо. На сайті https://xprint.com.ua/uk/ ви можете переглянути повний перелік поліграфічних послуг та замовити оперативне виготовлення друкованої продукції.