Постійні стреси, втома (моральна та фізична), неправильний спосіб життя – все це призводить до того, що у чоловіків, навіть молодого віку, спостерігаються певні проблеми з ерекцією. До речі, не варто думати, що це сучасна тенденція – проблеми існували й раніше, просто про них не прийнято було говорити. До того ж, тоді не існувало у вільному продажу препаратів для відновлення статевої функції.

На сьогоднішній день такі препарати існують, причому в доволі широкому асортименті. Щоправда, далеко не всі чоловіки наважуються купувати подібні засоби, передусім – через їх високу вартість. Так, та ж Віагра коштує надто дорого, і купувати її кожного разу для вдалого сексу вважається розкішшю. То що ж, змиритись з еректильною дисфункцією та забути про жінок? Зовсім ні! Достатньо завітати в інтернет магазин дженериків. Там є багатий вибір різноманітних препаратів, серед яких можна вибрати саме той, що найкраще підійде для вирішення індивідуальної проблеми.

Особливості дженериків

У деяких чоловіків слово «дженерики» викликає настороженість. Частково в цьому винен відомий бренд «Віагра». Так, у нашій країні саме цей засіб для потенції з’явився першим, і після того всі препарати для лікування статевих проблем називали віагрою, навіть, якщо там зовсім інший склад. Вже пізніше стали відомими інші засоби на основі силденафілу. Але чомусь довіра залишається лише до віагри, її вважають найбільш ефективним і безпечним препаратом. А дженерики для потенції викликають сумніви та підозру.

Насправді, жодної різниці по складу між відомою «Віагрою» та дженериком немає. Головним компонентом цих препаратів є силденафіл. І діє він однаково, тобто ефективність не залежить від назви засобу.

В чому ж тоді полягає різниця? Тут варто розібратись з особливостями кожного типу препаратів:

  • Оригінальна Віагра. По-перше, вона є брендом, а це значить, що на її рекламу та розповсюдження витрачаються значні кошти. І ці витрати, безумовно, закладаються виробником у вартість таблеток, тому вони й коштують так дорого. По-друге, препарат розроблявся багато років перед тим, як вийти на ринок, проводились різноманітні дослідження, що також позначилось на ціні засобу;
  • Дженерики. Це таблетки, випуск яких почався вже після того, як силденафіл (головна діюча речовина) пройшла всі потрібні дослідження і була доведена її ефективність, а значить, виробники не витрачали на це кошти. Крім того, дані препарати не передбачають такої агресивної маркетингової кампанії, яка притаманна брендам. В дженериках можуть використовуватись інші допоміжні компоненти, наприклад, барвник або покриття пігулки – вони не впливають на дію препарату.

Тобто, крім ціни та реклами, різниці між двома типами засобів для потенції немає, якщо не враховувати допоміжні речовини.

Головна умова безпечності дженериків

В той же час, варто купувати лише якісні ліки від надійних виробників. Сьогодні в інтернеті можна зустріти багато оголошень, де пропонуються «диво-засоби», які вмить відновлять ерекцію. Щоправда, продаються вони чомусь не в аптеках, і не в спеціалізованих інтернет магазинах, а невідомими особами. Це повинно насторожити!

Дженерик для потенції – це повноцінний медичний препарат, який пройшов відповідну сертифікацію. Він повністю легальний, а магазин, що його продає, повинен мати ліцензію. І взагалі викликати довіру. Саме надійний інтернет магазин співпрацює з відомими виробниками, у яких гарна репутація, а їх продукція проходить сертифікацію та дослідження. Тому ці засоби є повністю безпечними для здоров’я за умови дотримання дозування.