Спорт завжди користувався популярністю в азартних іграх. Футбол, баскетбол, хокей - ці теми ніби створені для ігрових автоматів. Адже спорт та азарт - це майже синоніми!

Великою популярністю користуються серед українських гравців ігрові автомати на футбольну тематику. Тож ми зібрали підбірку найцікавіших слотів на цю тему, які пропонують онлайн казино України в 2023-му році. Зіграйте на них, або ж робіть ставки на реальний футбол, якщо вам не вистачає спортивного азарту в житті: https://b-p.com.ua/online-bookmakers/

ТОП-4 кращих слотів про футбол

Ми зібрали найцікавіші ігрові автомати на футбольну тематику, доступні в 2023-му. Врахували все: слот з найбільшою віддачею, ігри з цікавими бонусами, найновіший автомат і т.д.

  1. Football Star (Microgaming). Футбольний ігровий автомат з найвищим рівнем віддачі - 97%. Волатильність невідома, кількість оплачуваних ліній - до 243.
    Особливість гри - численні бонусні функції, котрі значно підвищують потенційний виграш. Головна з них - каскадні барабани. Вони підтягують нові символи на місце вже зформованих комбінацій. Це значить, що гравець може зібрати одразу кілька комбінацій послідовно на одному місці за один запуск барабанів. 

Також ігровий автомат дозволяє збільшувати множники з кожним наступним виграшем. Крім цього, бонуси включають фріспіни та функцію Striking Wild, здатну зробити лики

  1. Football (Endorphina). Зручний автомат з низькою волатильністю та непоганим значенням RTP - 96%. Конфігурація барабанів стандартна - 3х5, кількість оплачуваних ліній обирає гравець - від 1 до 21. Діапазон ставок від мінімальних до доволі непоганих - 0,1-210 монет. З бонусних функцій діють фріспіни, під час яких множники збільшуються на х3.

Дизайн слота виконано у вигляді футбольного поля. Символи представлені картярськими позначками та жартівливими зображеннями, що мають відношення до футболу. Серед них - червона та жовта картки, свисток, годинник рефері.

  1. Hugo Goal (Play’n Go) - футбольний слот з лінійки ігор про веселого троля Х’юго (Кузю). Це дуже простий ігровий автомат, зрозумілий навіть для новачків. Слот має структуру 3х3 та 5 ліній виплат. Гравець не може змінювати їх кількість за власним бажанням. Мінімальна ставка - від 0,05 євро. Максимальний виграш - до 80 000 євро. У грі доволі багато бонусів - вайлди, повторні спіни, бонусні раунди. 

Слот оформлений у яскравому та смішному дизайні, що відповідає загальному настрою серії. Головним героєм тут є улюбленець гравців - смішний троль Кузя, який одягнув цього разу футбольні бутси. 

  1. Spin and Score Megaways (Pragmatic Play) - свіженький футбольний слот, який вийшов лише восени 2022. Цікавий фірмовою функцією Megaways від Pragmatic Play. Вона випадково змінює кількість ячейок на барабанах при кожному запуску обертань. Це робить гру ще несподіванішою та азартнішою.

Не тільки слоти: віртуальні кубки

Крім ігрових автоматів, існує багато інших форматів азартних ігор, присвячених футболу.

Так, популярним форматом є емулятори віртуальних змагань. В подібній грі перед очима гравця проходить цілий футбольний чемпіонат. А гемблер може робити ставки на перемоги віртуальних команд, які основуються на роботі генератора випадкових чисел.

Серед найцікавіших подібних ігор можемо назвати Virtual Football Cup від Leap Gaming. У цій грі, як на справжньому букмекерському тоталізаторі, гравець може робити ставки на віртуальному чемпіонаті. RTP залежить від виду ставок, які робить гравець. Доступні показники від 89 і до 91,5%.